Ziua în care ne cunoaștem mai bine. De Miercurea Minților Creative, #cumpărălocal și bucură-te de reduceri

Consumă responsabil. Auzim fraza aceasta cel mai des când vine vorba de obiceiurile culinare. Dar te-ai gândit până acum că ea se aplică și cumpărăturilor pe care le facem? Dacă vrei să adopți stilul de viață sustenabil pe toate planurile, cele mai bune sfaturi sunt următoarele: #cumpărălocal, #cumpărecreativ. Ai ocazie să aplici prețiosul sfat pe 29 noiembrie, de Miercurea Minților Creative.

E primul eveniment de la noi destinat businessurilor creative și cumpărătorilor care vor să îi susțină. E ca o sărbătoare din care toată lumea are de câștigat, dar mai ales tu: ai de ales dintre zeci de produse locale, toate la oferte speciale, și experiențe tematice.

Miercurea Minților Creative începe pe 29 noiembrie, de dimineață, la 09:00, și durează întreaga zi, până la ora 22:00. Ca să te bucuri de reducerile de până la 30%, plus celelalte surprize, trebuie să intri pe site-urile participanților sau să mergi în magazinele sau showroomurile lor din București. Spre deosebire de alte evenimente, MMC nu este un târg și nu adună într-un sigur spațiu înghesuit toate business-urile. În schimb, te invită să descoperi fiecare magazin, restaurant, cafenea sau centru cultural în propriul spațiu, la el acasă – fie că e vorba de cel fizic, fie de cel online. Așa vei avea timp să îi descoperi în voie pe cei care îți plac.

Participă peste o sută de antreprenori români, cu produse și servicii din domenii variate: haine, pantofi, accesorii, cosmetice, deco, obiecte de design, spectacole, băuturi și mâncăruri. Pe www.miercureamintilorcreative.ro poți verifica întreaga listă a participanților și reducerile pe care ți le-au pregătit ei.

Și te mai așteaptă o bucurie: intri în tragerea la sorți pentru premiul de 1.000 de euro dacă-ți plătești cumpărăturile de #MMC folosind cardul Mastercard, emis de UniCredit Bank sau UniCredit Consumer Financing. Cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât ai mai multe șanse.

Dincolo de toate discount-urile, cel mai important e că de #MMC ne concentrăm mai mult pe oameni. E momentul să-i cunoaștem pe cei care stau în spatele businessurilor creative de la noi, să le aflăm poveștile, ce îi inspiră și ce îi motivează. Și să legăm prietenii sincere, care să ne ajute să creștem împreună.

Evenimentul aflat la prima ediție e organizat de UniCredit Bank în colaborare cu Mastercard. Cele două companii și-au propus să ofere vizibilitate afacerilor românești, în special celor din industriile creative. Prin Miercurea Minților Creative, susțin afacerile românești făcute altfel și contribuie la dezvoltarea economiei locale.

Miercurea Minților Creative face parte din proiectele prin care UniCredit susține activ industriile creative din România: Romanian Stories, Ghidul 24/7, Pachetul Creativ și Academia Minților Creative.

Așadar, nu-ți planifica nimic pentru 29 noiembrie. De Miercurea Minților Creative, ai o întâlnire specială cu antreprenorii cu minți creative. Descoperă programul complet pus la cale special pentru tine și bucură-te experiență.

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
GLAMOUR de august, în spiritul verii
GLAMOUR de august, în spiritul verii

GLAMOUR de august trezește în tine spiritul verii și este companionul ideal pentru vacanța ta mult așteptată! Ți-am pregătit o listă de cumpărături cu cele mai hot piese vestimentare și accesorii pentru o escapadă chic, 6 trucuri care îți vor asigura un machiaj rezistent la căldură și orice alt „inamic” al verii, un mic tratat despre „visul suedez” sau de ce suedezii se bucură de plăcerile vieții, iar la final te invităm să te alături unei discuții despre călătoritul singură și de ce nu ar trebui să îți fie frică să o faci.

Citeste
electric catle
Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta!

Înainte ca Electric Castle să aibă startul în 2018, echipa […]

Citeste
5 greșeli pe care le faci când te pregătești pentru vacanța de vară
5 greșeli pe care le faci când te pregătești pentru vacanța de vară

Pentru multe femei, vara, și în mod special vacanța de […]

Citeste
filme clasice la terasa DESCHIS Gastrobar!
Începe săptămâna cu filme clasice la terasa DESCHIS Gastrobar!

Începe săptămâna cu filme clasice la terasa DESCHIS Gastrobar! Lungmetraje […]

Citeste
reprezentatele romaniei pe podium la balcaniada de dresaj din bulgaria
România, rezultate excepționale la Balcaniada de dresaj din Bulgaria

România, rezultate excepționale la Balcaniada de dresaj din Bulgaria. Imnul țării noastre a răsunat de mai multe ori la Plovdiv datorită sportivilor români.

Citeste