Ziua în care ne cunoaștem mai bine. De Miercurea Minților Creative, #cumpărălocal și bucură-te de reduceri

Consumă responsabil. Auzim fraza aceasta cel mai des când vine vorba de obiceiurile culinare. Dar te-ai gândit până acum că ea se aplică și cumpărăturilor pe care le facem? Dacă vrei să adopți stilul de viață sustenabil pe toate planurile, cele mai bune sfaturi sunt următoarele: #cumpărălocal, #cumpărecreativ. Ai ocazie să aplici prețiosul sfat pe 29 noiembrie, de Miercurea Minților Creative.

E primul eveniment de la noi destinat businessurilor creative și cumpărătorilor care vor să îi susțină. E ca o sărbătoare din care toată lumea are de câștigat, dar mai ales tu: ai de ales dintre zeci de produse locale, toate la oferte speciale, și experiențe tematice.

Miercurea Minților Creative începe pe 29 noiembrie, de dimineață, la 09:00, și durează întreaga zi, până la ora 22:00. Ca să te bucuri de reducerile de până la 30%, plus celelalte surprize, trebuie să intri pe site-urile participanților sau să mergi în magazinele sau showroomurile lor din București. Spre deosebire de alte evenimente, MMC nu este un târg și nu adună într-un sigur spațiu înghesuit toate business-urile. În schimb, te invită să descoperi fiecare magazin, restaurant, cafenea sau centru cultural în propriul spațiu, la el acasă – fie că e vorba de cel fizic, fie de cel online. Așa vei avea timp să îi descoperi în voie pe cei care îți plac.

Participă peste o sută de antreprenori români, cu produse și servicii din domenii variate: haine, pantofi, accesorii, cosmetice, deco, obiecte de design, spectacole, băuturi și mâncăruri. Pe www.miercureamintilorcreative.ro poți verifica întreaga listă a participanților și reducerile pe care ți le-au pregătit ei.

Și te mai așteaptă o bucurie: intri în tragerea la sorți pentru premiul de 1.000 de euro dacă-ți plătești cumpărăturile de #MMC folosind cardul Mastercard, emis de UniCredit Bank sau UniCredit Consumer Financing. Cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât ai mai multe șanse.

Dincolo de toate discount-urile, cel mai important e că de #MMC ne concentrăm mai mult pe oameni. E momentul să-i cunoaștem pe cei care stau în spatele businessurilor creative de la noi, să le aflăm poveștile, ce îi inspiră și ce îi motivează. Și să legăm prietenii sincere, care să ne ajute să creștem împreună.

Evenimentul aflat la prima ediție e organizat de UniCredit Bank în colaborare cu Mastercard. Cele două companii și-au propus să ofere vizibilitate afacerilor românești, în special celor din industriile creative. Prin Miercurea Minților Creative, susțin afacerile românești făcute altfel și contribuie la dezvoltarea economiei locale.

Miercurea Minților Creative face parte din proiectele prin care UniCredit susține activ industriile creative din România: Romanian Stories, Ghidul 24/7, Pachetul Creativ și Academia Minților Creative.

Așadar, nu-ți planifica nimic pentru 29 noiembrie. De Miercurea Minților Creative, ai o întâlnire specială cu antreprenorii cu minți creative. Descoperă programul complet pus la cale special pentru tine și bucură-te experiență.

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
De ce și cum ar trebui să iei pauze recurente de lucru în fiecare zi
De ce și cum ar trebui să iei pauze recurente de lucru în fiecare zi

Sunt multe culturi de organizație în care cei mai buni […]

Citeste
National GLAMOUR Days 2018: reduceri substanțiale la colecțiile de primăvară
National GLAMOUR Days 2018: reduceri substanțiale la colecțiile de primăvară

Glam ladies, treceți datele în calendar: pe 24 și 25 martie 2018 dăm startul unei noi ediții National GLAMOUR Days. Vă așteaptă promoții, oferte și reduceri de 20%, 25% și 30% în aproape 400 de magazine din București și din țară.

Citeste
(P) 3 telefoane pe care Iepurașul le aduce anul acesta de Paște
(P) 3 telefoane pe care Iepurașul le aduce anul acesta de Paște

Încă puțin până la sărbătorile pascale, iar Iepurașul se pregătește […]

Citeste
Educația Montessori. Ghid esențial pentru formarea viitorului adult, de la naștere până la 24 de ani de Paula Polk Lillard
Educația Montessori. Ghid esențial pentru formarea viitorului adult, de la naștere până la 24 de ani de Paula Polk Lillard

Destinat părinților, profesorilor și tuturor celor care sunt interesați de educație, volumul prezintă un plan de educație logic și unitar pentru dezvoltarea ființei umane din copilărie până la maturitate, ce trezește motivația interioară, ajutându-i pe copii să obțină cele mai bune rezultate intelectuale și sociale.

Citeste
Metoda Montessori pentru părinți. Cum să crești copii independenți și fericiți de Cristina Tébar
Metoda Montessori pentru părinți. Cum să crești copii independenți și fericiți de Cristina Tébar

Metoda Montessori reprezintă un adevărat stil de viață și o formă de predare care încearcă să respecte ritmul de învățare al fiecărui copil.

Citeste