Now Reading
Kim Cattrall – Autocunoasterea este liniste interioara

Kim Cattrall – Autocunoasterea este liniste interioara

Revista Psychologies

Actrita britanica s-a nascut in Widnes, aproape de Liverpool, si a crescut in British Columbia. A studiat la Academia Londoneza de Arta Dramatica si Muzica, a locuit in Londra din cand in cand. Personajul ei mult iubit si temut din Sex and the City a castigat numeroase premii Golden Globe si Emmy. Datorita pretentiilor ei de a fi platita egal cu colega, actrita si producatoarea Sarah Jessica Parker, prietenia si relatia lor profesionala a devenit incordata si multi au sustinut ca acesta e motivul demisiei ei din film in 2004.

Pe ecran, am vazut-o pe Cattrall in numeroase intalniri inainte de a se concentra pe Smith Jerrod (Jason Lewis). In spatele ecranului, a fost maritata de trei ori, a avut o relatie cu primul-ministru canadian Pierre Trudeau, iar in prezent se intalneste cu Alan Wise, un bucatar canadian, un barbat mult mai tanar, cu care este foarte fericita. Precum Samantha, Cattrall este deschisa in privinta vietii ei amoroase, divort, operatii estetice si vorbeste despre bucuria intalnirii cu un barbat mai tanar.

Aratati minunat la 50 si ceva de ani! Care e secretul frumusetii dvs.?

Kim Cattrall: Cred ca sunt fericita. Fac o munca care-mi place. Ma inconjor de oameni pe care ii iubesc si care ma sprijina. Am fost intotdeauna fericita, dar am fost impinsa in directii diferite – ca un artist torturat – sau in relatii in care am crezut ca ar trebui sa fiu ceva ce nu sunt. Si cred ca asta vine odata cu varsta. Autocunoasterea este un lucru minunat. Stiu cine sunt si cine nu sunt. Asta inseamna linistea interioara.

Oamenii va trateaza ca si cum ati fi Samantha – va banuiesc ca ati fi la fel de hipersexuala?

K.C.: Da, cand am avut intalniri, am aflat asta. (rade). Multi barbati erau emotionati. Sunt atat de bucuroasa ca nu mai am intalniri. E dificil. Ma bucur ca am intalnit pe cineva care nu a vazut filmul. La prima noastra intalnire, m-a luat cu masina lui, s-a intors catre mine si m-a intrebat: „Joci intr-un film? Ai un rol obisnuit?“, si atunci am gandit: „Slava Domnului!“.

Este de pe o alta planeta? Cum de nu v-a vazut sau cum de nu a stiut de dvs.?

K.C.: (rade) Nu avea o iubita, iar sora lui nu se uita la film. Nu vei gasi un barbat alb singur care sa se uite la Sex and the City. Noaptea lucra intr-un restaurant si era preocupat de sport. A auzit de film, dar nu l-a vazut niciodata.
 

Citeste continuarea in revista Psychologies, editia de septembrie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top