Now Reading
Kirsten Dunst – Cred ca am instincte bune

Kirsten Dunst – Cred ca am instincte bune

Revista Psychologies

Castiga in jur de 8 milioane de dolari pe film, ultima vacanta, pentru a se „curata emotional“ dupa Melancholia si-a petrecut-o la un castel in Germania, dar are aceleasi dorinte ca o fata simpla: sa aiba un partener alaturi de care sa imbatraneasca si copii.

Daca pentru alte persoane din lumea showbiz-ului fericirea este reprezentata de faima si bani, pentru Kirsten Dunst cea mai mare bucurie este ca are prieteni buni, familia sanatoasa si ca ii place ceea ce face.

Este un mare star la Hollywood, dar este delicios de transparenta, sincera, cu o frumusete interioara care ii permite sa isi recunoasca admiratia sau inferioritatea in fata unor mari personalitati ale filmului ca Charlotte Rampling sau Lars Von Trier.

Vorbeste deschis despre momentele sale de depresie, ce a invatat din ele, si cum au ajutat-o profesional.

Face o buna si realista radiografie a mariajului, iar tot discursul sau indica o persoana cu inteligenta emotionala ridicata ce are un potential urias de… umanitate.

Ati intregistrat un succes urias cu Melancholia. Va duce acest rol in alta directie de cariera? Incepeti sa fiti cunoscuta pentru acest tip de rol.

Kirsten Dunst: Mereu fac lucruri diferite. Am facut Sinuciderea fecioarelor, apoi Bring It On. Amestec rolurile. Am aceasta sansa si pentru ca sunt tanara.

Acum primiti roluri de top numai pentru ca ati fost cea mai buna actrita la Cannes?

K.D.: Habar nu am. Dar tocmai fac o comedie tare. Despre fete care se poarta aiurea. Si voi avea rolul unei ticaloase. Inca nu am facut asta si mi se pare grozav.

Cum v-ati revenit dupa melancolia din… Melancholia?

K.D.:  Am fost in Germania, la tata, ulterior. Cred ca e bine sa fac ceva important dupa fiecare rol de acest gen. Sa nu stau acolo singura dupa ce se strang toate de pe platou. Pentru ca in timpul filmarilor aproape se creeaza o familie, care se destrama ulterior.


Citeste continuarea interviului in Psychologies, editia decembrie 2011.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top