Now Reading
Revista Psychologies, editia iulie 2016

Revista Psychologies, editia iulie 2016

Revista Psychologies

Editia de iulie Psychologies este acum disponibila la punctele de vanzare a presei! Invata sa spui “nu”, afla ce ascund oamenii care sunt rautaciosi si cum ne afecteaza lupta pentru putere in cuplu. Cadou: cartea Cum sa va controlati anxietatea!

Dosarul special din editia de iulie este dedicat frumusetii. Oare de ce ne dorim cu ardoare sa fim tineri si frumosi, si care sunt acele calitati ce nu sunt alterate de trecerea timpului, ci, dimpotriva, potentate?

Pentru ca este sezonul vacantelor, analizam in detaliu ce beneficii ne aduc concediile si cum le putem transforma in instrument de dezvoltare personala, care sunt trucurile ce ne ajuta sa citim fetele oamenilor si sa le interpretam intentiile, caracterul, ce inseamna disciplina corecta la copii.

Lansarea cartii „Copilul invizibil” este ocazia perfecta sa ne privim trecutul si emotiile, sa ne identificam ranile interioare care ne afecteaza starea de bine, fericirea, si sa vedem cum putem vindeca acel copil interior extrem de vulnerabil.

Diana Cavallioti face parte din noul val de actrite, viitorul cinematografiei romanesti de calitate, cu proiecte fascinante si o igiena a vietii foarte sanatoasa. O lectura placuta si relaxanta, la plaja…

Somnul odihnitor depinde foarte mult de pozitia in care dormim, de felul in care ne alegem perna sau salteaua. Un medic ortoped ne invata toate trucurile utile pentru un somn de vis, care sa ne pastreze si frumusetea timp indelungat. Pentru ca daca nu dormi corect faci riduri!

Si daca tot am ajuns la riduri, injectiile cu acid hiluronic sunt deja la ordinea zilei. Au efect antirid, maresc volumul buzelor si ajusteaza conturul fetei. Insa dau ele dependenta? Daca nu ne mai injectam „ne cade” fata? In Psychologies iulie am invitat un medic estetician sa ne informeze corect asupra acestei proceduri si sa demontam definitiv cele mai populare mituri despre injectiile cu acid hialuronic.

Stim, toata ziua esti cu ochii in ecrane: laptop, tv, smartphone, monitor… insa pentru protectia ochilor tai este nevoie sa pastrezi o anumita distanta, diferita in functie de tipul de ecran in care privesti. In aceasta editie te invatam cum sa iti protejezi si sa-ti relaxezi ochii, in interiorul casei sau la birou, dar si afara cand ochelarii de soare devin cel mai bun prieten al sanatatii ochilor. Dar si alegerea lor se face in functie de anumite criterii…

 

Cum-sa-va-controlati-anxietatea

Urmand regulile terapiei rational-emotive si comportamentale elaborate de dr. Albert Ellis, iti poti controla anxietatea inainte ca aceasta sa te copleseasca.

Anxietatea sanatoasa (ingrijorare, prudenta, vigilenta) tine la distanta pericolele si te face sa fii constienta de lucrurile negative pe care le poti schimba.

Anxietatea nesanatoasa te impiedica sa te bucuri de viata si iti umple mintea cu preocupari extenuante.

In aceasta carte, DISPONIBILA  IMPREUNA CU REVISTA PSYCHOLOGIES, EDITIA DE IULIE, vei gasi nenumarate exemple de cazuri pe care dr. Ellis le-a tratat cu succes, referitoare la anxietatea de performanta, nesiguranta de ordin profesional, disfunctiile sexuale si fobiile sociale.

De asemenea, sunt incluse peste 200 de maxime rationale care iti vor diminua anxietatea nesanatoasa si iti vor amplifica sansele de succes, satisfactie si fericire, acasa si la locul de munca.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top