Now Reading
Revista Psychologies, ediția aprilie 2018

Revista Psychologies, ediția aprilie 2018

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de aprilie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei!

Ai o problemă cu autoritatea iar asta nu te ajută deloc la serviciu? Cum să ne comportăm cu un copil sau un adolescent care nu suportă autoritatea părinților sau a profesorilor? Citește articolul special despre autoritate, sigur vei primi răspunsurile de care ai nevoie.

Și dacă tot discutăm despre copii, în mod cert nu e tocmai ușor să-ți prinzi copilul că se uită la filme deochiate. Cum îl va influența asta în adolescență, la maturitate, și cum îi explici de ce e dăunător? Ți-am pregătit un ghid pentru părinți, bun de ținut la îndemână…

Copiii și adolescenții se pot confrunta cu serioase tulburări de somn, e important să le depistezi și să mergi la medic. Despre ce tulburări e vorba și cum le putem oferi noi copiilor un somn odihnitor, pe larg în această ediție a revistei.

Poate te-ai săturat de partener și, pur și simplu, nu te mai atrage. E ăsta semnul despărțirii? Se pare că lucrurile nu sunt chiar așa de simple…

Simți că explodezi de la atâta presiune? Nu rata dosarul special despre stres și relaxare din Psychologies de aprilie! Îți oferim metode concrete pentru o viață mai liniștită.

Ca să-ți îmbunătățești viața, în primul rând trebuie să descoperi ce te stresează cu adevărat! Citește articolul dedicat și nu te vei mai simți singur sau… ciudat.

Lecție rapidă de minfdulness care te ajută să scapi de stres și să ai o viață mai bună. Unde? În Psychologies de aprilie, desigur!

Ce să faci atunci când simți că-ți fuge pământul de sub picioare? Când nu mai poți dormi și parcă ai toată lumea pe umeri? Află răspunsul de la un psihoterapeut cu experiență.

Și să trecem la proba practică! Exerciții de mindfulness pe care să le faci dimineața la micul dejun, în trafic așteptând la semafor, la prânz la birou sau seara acasă. Te așteaptă prezentate punctual!

Zona de wellbeing ne invită să facem sport, cu mic, cu mare. Yoga e în mare vogă printre adulți, dar știai că are beneficii uimitoare și pentru copii? De ce e indicat ca micuții să facă acest tip de mișcare, în detaliu, în revistă.

Vrei să-ți sculptezi trupul? Poate ai născut și simți nevoia de exercițiu fizic? Sau, pur și simplu, îți dorești să ai mai multă grijă de tine? Mergi la Pilates! Articolul nostru sigur te va convinge.

 

Lectură plăcută!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top