Now Reading
Revista Psychologies, editia de aprilie 2016

Revista Psychologies, editia de aprilie 2016

Avatar photo

Revista Psychologies de aprilie te asteapta la punctele de vanzare a presei. Afla cum sa combati invidia, care sunt efectele reprimarii sexuale sau cum sa ai un creier zen.

Actrita Olimpia Melinte este vedeta de pe coperta lunii aprilie. Ea ne invata ca nu exista “nu pot”! Descopera incercarile prin care aceasta a trecut din interviul aflat in primele pagini ale revistei.

Pedepsim sau nu copiii? Ce spun psihologii ca inseamna adevarata autoritate a parintilor.

Reprimarea sexualitatii este cauzata de educatie, cultura, evenimente traumatizante. Daca am descoperit sursa, mai departe ce facem? Am dezvoltat pe larg acest subiect delicat pentru o mai buna intelegere a sa si sublinierea solutiilor optime.

Dupa ce ai incuiat usa, o verifici de cel putin trei ori? Te asiguri in repetate randuri ca ai scos fierul de calcat din priza? Cand cobori sau urci scarile numeri treptele? Ei bine, este posibil sa suferi de tulburarea obsesiv compulsiva. Un specialist ne spune ce remedii sunt si cum ne afecteaza viata faptul ca suntem obsesiv-compulsivi.

Invidia nu creeaza altceva decat frustrari si suferinta. Te invatam cum sa o elimini din sistemul tau emotional dar si cum sa o gestionezi cand cunoscutii tai sunt invidiosi pe tine. Ghid concret pentru astfel de situatii in familie, in cuplu sau la job.

Astazi, violenta este la ordinea zilei… in filme, la stiri, in desene animate, ba chiar in familie. Impactul asupra copiilor este foarte serios, ce masuri sa iei iti spunem in paginile editiei de aprilie.

Stiai ca mediul toxic de la birou te poate imbolnavi? Am conceput un dosar special in care te invatam ce e de facut daca ai un sef nevrotic, cum sa iesi din rolul de victima si prin ce metode te poti proteja emotional.

 

Lectura placuta!

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top