Now Reading
Revista Psychologies, editia de august 2015

Revista Psychologies, editia de august 2015

Revista Psychologies

In editia de august Psychologies aflam in sfarsit ce vor barbatii! Ce lucruri conteaza pentru ei in ceea ce priveste sexul frumos, cum sa comunicam mai bine cu domnii din viata noastra, si cum interpretam semnalele ambigue pe care de multe ori le ruminam fara sens.

Invatam sa identificam si sa corectam acele greseli de gandire care ne fac viata nu tocmai simpla, cum inlocuim gandurile negative cu cele pozitive, si de ce ne este atat de teama de greseli.

Prima impresie chiar conteaza, insa vedem acum cat de mult si de ce avem nevoie pentru a corecta impresia gresita pe care i-am lasat-o cuiva.

Dosarul din luna august impune o incursiune in viata de cuplu: cum rezolvam o criza de cuplu, cum mentinem scanteia sexuala chiar si dupa multi ani de convietuire in doi, si de ce uitam de noi ca parteneri si ne rezumam strict la a fi parinti cand in viata noastra apar copiii.

De asemenea decodam frica de singuratate si efectele ei nefaste, cum depasim anxietatea crescuta la serviciu si ce putem face concret pentru a ne mari stima de sine fara sa intram in zona egoismului. Iar daca vrei sa comunici mai bine cu cei din jur, atunci nu trebuie sa ratezi ancheta despre comunicarea nonviolenta!

Emma Watson nu mai este demult micuta Hermione din Harry Potter! Este o feminista convinsa, a absolvit Oxford-ul, are un brand personal de haine si inca mentine vie iubirea pentru actorie prin roluri alese pe spranceana.

Lectura placuta!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top