Now Reading
Revista Psychologies, editia ianuarie 2016

Revista Psychologies, editia ianuarie 2016

Avatar photo

Revista Psychologies, editia de ianuarie, este acum disponibila la punctele de vanzare a presei.

Am pregatit un dosar special despre cum sa ne crestem optimismul, cum sa ne educam copiii sa fie optimisti si sa aiba incredere in ei, ce pasi avem de urmat cand o luam de la capat, fie ca este vorba despre job sau cuplu.

Abordam si subiectul delicat al celor mai frecvente disfunctii sexuale feminine, ce le provoaca dar si cum se trateaza ele. 

Pentru proaspetele mamici analizam in detaliu depresia post-partum. Ce este ea, cat dureaza, cum o combatem si ce efecte are la nivel personal, al familiei dar si pentru bebelus.

In ceea ce priveste serviciul, teama de esec este acea temere care ne face sa amanam schimbarea. Dar, cu atitudine pozitiva, incredere in sine si perseverenta, putem reusi orice! Ce castigi daca iti schimbi meseria si ce pierzi daca nu o faci iti spunem in articolul dedicat din Psychologies.

Tema hot, subiectul atator discutii in contradictoriu! Este prietenia dintre o femeie si un barbat la fel de “adevarata” si sincera precum prietenia dintre doua persoane de acelasi sex? Are ea, sau nu, o componenta erotica? Ce facem daca ne indragostim de prietenul cel mai bun, si, in realitate, cat de posibila ar fi o poveste de iubire? Un subiect interesant, dezbatut pe indelete.

Scrisul are beneficii terapeutice! Cateva doamne pasionate de scris si citit ne impartasesc in ce fel le-au schimbat viata cuvintele asternute pe hartia tiparita sau virtuala.

Animalele de companie ne alunga singuratatea, ajuta la vindecarea ranilor sufletesti, sau chiar ne antreneaza pentru rolul de parinti. Le iubim din tot sufletul, sunt copilasii nostri “cu blana”, parte din familie, insa in unele situatii iubirea exagerata pentru ele ne plaseaza in situatii periculoase din punct de vedere emotional. Care sunt acelea? Vei afla din Psychologies.

Vrem sa fim frumoase si tinere cat mai mult timp, dar ce ne facem atunci cand lucrurile capata amploare si incepem sa simtim profund teama de batranete? Descopera cum ne afecteaza aceasta temere, care sunt varstele de prag ale femeilor si cum arata criza varstei mijlocii la doamne.

Vedeta de pe coperta editiei de ianuarie este actrita Ioana Flora! Discreta, dar cu un palmares cinematografic impresionant, aceasta femeie energica si optimista, mama a doi baieti gemeni, este un personaj feminin incantator.

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top