Revista Psychologies, editia ianuarie 2017

Revista Psychologies, editia ianuarie 2017

Revista Psychologies, editia de ianuarie 2017, este disponibila la chioscuri impreuna cu volumul „Teste de inteligenta IQ-7”!

Cum sa incepi anul in forta? Cu umor! Actrita Dorina Chiriac sigur iti va smulge cateva zambete sau hohote de ras, iar dosarul special despre umor ne invata cum sa devenim mai amuzanti, dar si de ce umorul este terapie curata pentru psihic si medicament eficient pentru sanatatea fizica.

De regula faci tu primul pas sau astepti sa te invite el la cafea? Ei bine, noi iti spunem ce transmite asta despre tine, dar si cum se va desfasura relatia voastra de cuplu!

Esti in cautare de metode placute si eficiente sa evadezi din prezent? Citeste revista Psychologies de ianuarie, avem cateva raspunsuri care sigur te vor ajuta.

Devenim mai buni, mai intelepti? Ce invatam odata cu inaintarea in varsta? Ca de obicei am despicat firul in patru: mituri, clisee si adevaruri despre cum ne transforma (sau nu) trecerea anilor.

Tu stii cum te afecteaza orgoliul la serviciu sau in relatia de cuplu? Iti spunem la ce comportamente e cazul sa renunti! De asemenea, cand e bine sa iti duci copilul la psiholog si ce semne ar trebui sa te ingrijoreze.

Nereusite, frici reactivate, emotii coplesitoare… Cum ii schimba clientul viata terapeutului sau? Obligatoriu de citit daca esti psiholog sau faci terapie.

Sa crezi in Dumnezeu, sa te rogi, sa admiri natura, sa meditezi? Oare ce mai inseamna spiritualitatea azi? Un subiect hot, indiferent de sezon.

Meditatie, mandale, carti de colorat pentru adulti… am selectat pentru tine aceste tehnici ludice antistres care ne ajuta sa ne regasim. Citeste despre ele in revista Psychologies, editia de ianuarie.

Te gandesti sa-ti faci un tatuaj? In aceasta editie am invitat un psiholog si un dermatolog sa ne explice riscurile la care ne supunem, dar si ce beneficii ne aduc tatuajele.

Ai sangerari abundente, dureri groaznice, infertilitate? Ce stii despre endometrioza si consecintele sale reale? Raspunsuri  pe larg de la medicul ginecolog…

 

Teste de inteligenta IQ-7 de Philip Carter

Desi cei mai multi oameni considera ca nu se poate face mare lucru pentru a imbunatati gradul de inteligenta cu care ne-am nascut, realitatea arata ca, la fel ca muschii, si creierul poate fi antrenat pentru a obtine performante mai bune. Procesul de gandire si punctajul obtinut la testele de inteligenta pot fi imbunatatite prin exersarea diferitelor categorii de probleme.

Cartea contine enunturile a sute de exercitii practice, raspunsurile si explicatiile necesare pentru a te familiariza cu genurile respective de teste – aptitudini verbale, aptitudini numerice, reprezentari grafice –, precum si chestionare de personalitate si sfaturi pentru abordarea cea mai adecvata a unui test psihometric.

Exercitiile propuse ofera oportunitatea ideala oricui doreste sa-si imbunatateasca punctajul obtinut la testele de inteligenta sau performanta individuala la testele psihometrice, prin practica si autoevaluare continua.

 

Lectura placuta!

 

Comenteaza si tu
Recomandări
Revista Psychologies, ediția aprilie 2018
Revista Psychologies, ediția aprilie 2018

Revista Psychologies, ediția de aprilie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei!

Citeste
Revista Psychologies, ediția martie 2018
Revista Psychologies, ediția martie 2018

Ediția de martie Psychologies te așteaptă la punctele de vânzare a presei.

Citeste
Revista Psychologies, ediția februarie 2018
Revista Psychologies, ediția februarie 2018

Revista Psychologies, ediția de februarie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei! Da, și luna aceasta ți-am pregătit o carte de dezvoltare personală excepțională. Nu rata pachetul special revista + cartea Cum să te înţelegi pe tine însuţi şi pe ceilalţi, de Louise Deacon.

Citeste
Revista Psychologies, editia ianuarie 2017
Revista Psychologies, editia ianuarie 2017

Revista Psychologies, editia de ianuarie 2017, este disponibila la chioscuri impreuna cu volumul „Teste de inteligenta IQ”!

Citeste
Revista Psychologies decembrie 2017
Revista Psychologies decembrie 2017

Ediția de decembrie a revistei Psychologies te așteaptă la punctele de vânzare a presei! Așa cum te-am obișnuit, temele abordate tratează diferite aspecte ale vieții cu care se confruntă multe dintre noi.

Citeste
Revista Psychologies, ediția noiembrie 2017
Revista Psychologies, ediția noiembrie 2017

Revista Psychologies, ediția de noiembrie te așteaptă la punctele de vânzare a presei!

Citeste