Now Reading
Revista Psychologies, editia iulie 2015

Revista Psychologies, editia iulie 2015

Revista Psychologies

Editia de iulie Psychologies te invata cum sa comunici mai bine! Intrucat comunicarea este, de multe ori, cheia si salvarea relatiilor cu cei din jur, ar trebui sa citesti intregul dosar dedicat acestei teme.

Cu siguranta iti va fi util sa inveti cum sa devii mai convingatoare, sa elimini pesimismul din viata ta, care este solutia pentru traume in general sau frica de avion in particular, mai ales acum, in sezonul vacantelor. Iar daca ai doi sau mai multi copii iti oferim instrumentele necesare evitarii sau solutionarii rivalitatii dintre frati.

Camelia Sucu ne povesteste despre ea in rolul de mama, femeie, antreprenor, si care i-a fost parcursul de-a lungul anilor intr-un business de succes dar si in procesul de descoperire si pace interioara.

Cum 1 cuplu din 6 este afectat de infertilitate, iar la nivel mondial rata fertilitatii este in continua scadere de 2,43 copii/ femeie, la nivel european 1,60 copii/ femeie, iar in Romania rata fertilitatii este de 1,32 copii/femeie, am cerut explicatii pentru cauza sterilitatii, nu medicale, ci de natura psihologica.

Editia de iulie Psychologies se vinde impreuna cu un nou volum de teste: Testati-va EQ-ul!

 

Lectura placuta!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top