Revista Psychologies ediția iunie 2017

Revista Psychologies ediția iunie 2017

Revista Psychologies, ediția de iunie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea PSIHOLOGIA ADOLESCENTULUI DE LA 11 LA 15 ANI!

Dezordonat, zgârcit, nu ține cont de ceea ce îi spui? Ce gesturi ale iubitului minează definitiv cuplul de îți vine să te desparți?

Copii tăi au personalități diferite, deci nu trebuie să îi tratezi la fel. Care e abordarea corectă? Îți spunem în Psychologies iunie.

Ți-ai pierdut job-ul? Află cum te afectează șomajul și ce sfaturi trebuie să urmezi ca să nu intri în depresie.

Animalul de companie face parte din familie, de aceea moartea lui ne afectează serios. Cum să treci peste această perioadă de doliu sau vinovăția că a trebuit să-l eutanasiezi? Recomandări punctuale de la un psiholog.

Ce experiență sexuală refuzi categoric? Am făcut un sondaj să vedem cât de pudice sau nu mai sunt româncele.

Despărțirea de bărbatul iubit ne face să suferim groaznic, dar sunt și despărțiri ca un scenariu de comedie. De Oscar! În Psychologies iunie am adunat câteva povești care te vor face să râzi în hohote.

Luna aceasta te învățăm cum să ceri corect o mărire de salariu! Fără rușine sau modestie prost înțeleasă pune în practică sfaturile expertului nostru.

Fumezi? Posibil să te lași după ce vei vedea care este impactul fumatului asupra tenului…

Ai renunțat să mănânci carne dar consumi în continuare pește și lactate? Ori le-ai eliminat și pe acestea din alimentație? Pentru ambele cazuri un nutriționist ne spune concret ce să mâncăm pentru a nu depriva corpul de nutrienți esențiali.

De ce apare fibromul uterin? Care sunt simptomele și cum ne poate afecta el sănătatea? Ce variante de tratament avem? Răspunsuri în Psychologies iunie.

De la alcool la telefonul mobil… Cum ne afectează adicțiile noastre și cum să scăpăm de ele? Ei bine, ți-am pregătit un dosar întreg dedicat dependențelor.

 

Lectură plăcută!

Comenteaza si tu
Recomandări
Revista Psychologies, ediția octombrie 2017
Revista Psychologies, ediția octombrie 2017

Ediția aniversară de 10 ani Psychologies este acum disponibilă la punctele de vânzare a presei.

Citeste
Revista Psychologies, ediția septembrie 2017
Revista Psychologies, ediția septembrie 2017

Începând cu 28 august, ediția de septembrie Psychologies te așteaptă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea Cum înlăturăm anxietatea copiiilor noștri! 

Citeste
Revista Psychologies ediția august 2017
Revista Psychologies ediția august 2017

Revista Psychologies, ediția de august, te așteaptă la punctele de vânzare a presei!

Citeste
Revista Psychologies ediția iulie 2017
Revista Psychologies ediția iulie 2017

Revista Psychologies, ediția de iulie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea Ghid de supraviețuire cu adolescentul rebel, de Yvonne Poncet-Bonissol!

Citeste
Revista Psychologies, ediția de mai 2017
Revista Psychologies, ediția de mai 2017

Psychologies de mai este disponibilă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea Manipulatorul pervers narcisist – Cum ne eliberăm de sub influența lui!

Citeste
Revista Psychologies, ediția de aprilie 2017
Revista Psychologies, ediția de aprilie 2017

Revista Psychologies, ediția de aprilie, este disponibilă la punctele de vanzare a presei împreună cu cartea TESTE DE INTELIGENȚĂ.

Citeste