Now Reading
Revista Psychologies ediția iunie 2017

Revista Psychologies ediția iunie 2017

Avatar photo

Revista Psychologies, ediția de iunie, te așteaptă la punctele de vânzare a presei împreună cu cartea PSIHOLOGIA ADOLESCENTULUI DE LA 11 LA 15 ANI!

Dezordonat, zgârcit, nu ține cont de ceea ce îi spui? Ce gesturi ale iubitului minează definitiv cuplul de îți vine să te desparți?

Copii tăi au personalități diferite, deci nu trebuie să îi tratezi la fel. Care e abordarea corectă? Îți spunem în Psychologies iunie.

Ți-ai pierdut job-ul? Află cum te afectează șomajul și ce sfaturi trebuie să urmezi ca să nu intri în depresie.

Animalul de companie face parte din familie, de aceea moartea lui ne afectează serios. Cum să treci peste această perioadă de doliu sau vinovăția că a trebuit să-l eutanasiezi? Recomandări punctuale de la un psiholog.

Ce experiență sexuală refuzi categoric? Am făcut un sondaj să vedem cât de pudice sau nu mai sunt româncele.

Despărțirea de bărbatul iubit ne face să suferim groaznic, dar sunt și despărțiri ca un scenariu de comedie. De Oscar! În Psychologies iunie am adunat câteva povești care te vor face să râzi în hohote.

Luna aceasta te învățăm cum să ceri corect o mărire de salariu! Fără rușine sau modestie prost înțeleasă pune în practică sfaturile expertului nostru.

Fumezi? Posibil să te lași după ce vei vedea care este impactul fumatului asupra tenului…

Ai renunțat să mănânci carne dar consumi în continuare pește și lactate? Ori le-ai eliminat și pe acestea din alimentație? Pentru ambele cazuri un nutriționist ne spune concret ce să mâncăm pentru a nu depriva corpul de nutrienți esențiali.

De ce apare fibromul uterin? Care sunt simptomele și cum ne poate afecta el sănătatea? Ce variante de tratament avem? Răspunsuri în Psychologies iunie.

De la alcool la telefonul mobil… Cum ne afectează adicțiile noastre și cum să scăpăm de ele? Ei bine, ți-am pregătit un dosar întreg dedicat dependențelor.

 

Lectură plăcută!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top