Now Reading
Ce sa fac sa uit de visul asta urat?

Ce sa fac sa uit de visul asta urat?

Buna ziua, De o perioada mai indelungata trec printr-un episod trist. Ma afecteaza toate vorbele pe care le aud, nu am incredere in mine, mi s-a spus ca nu mai exista nici prieteni, ca l-am dezamagit pe tatal meu.

Nu m-am simtit bine cu gandurile pe care le aveam si am spus ca nu ma simt bine, si am fost dusa la un spital de psihiatrie, fara ca eu sa stiu unde o sa ajung si ca o sa ma interneze. Cu alte cuvinte am mers pe mana lor si s-a dovedit a fi malefic.

Vreau ca toate acestea sa fie doar un vis urat din care m-am trezit de mult. Dar nu prea pot sa fac lucrul asta ca nu mai am incredere in mine si ma las influentata de toata lumea, am impresia ca ceilalti sunt ok, numai eu nu, ca mi s-a spus ca am o depresie si i-au pastile. M-am pricopsit cu pastilele pe cap timp de 6 luni de zile, atat trebuie sa le iau. Deci am impresia ca toti ceilalti nu au fost pe unde am fost eu, ca ei sunt ok, sanatosi, si eu nu.

Ce sa fac sa uit de visul asta urat si sa ma trezesc odata pt totdeauna cu speranta in viitor si sa fiu optimista si cu incredere in mine? Astept un raspuns de la dumneavoastra. Multumesc anticipat!

Intrebare pusa de: Dana, 27

Raspunsul psihologului:

Sper ca raspunsul meu sa nu vina poate prea tarziu. Eu nu voi incerca sa va alin suferinta si ar fi si nepotrivit sa o fac, o pot intelege si empatiza cu ea dar atat. Ma gandesc ca ati trecut printr-o perioada dificila si ca cei din jur au facut cam ce s-au priceput sa faca in fata unui lucru atat de necunoscut cum este depresia.

Va indrum ca in paralel cu medicatia prescrisa sa incercati sa cautati si un terapeut care sa va ajute, in paralel, sa va intelegeti sursa suferintei si sa puteti trece mai usor peste aceasta etapa.

Va trebuie un ajutor specializat, altul decat familia si prietenii, si cu care sa mergeti un timp impreuna in acest demers de intelegere si auto-cunoastere. Va sfatuiesc sa va cautati un psiholog cu care sa incercati sa depasiti aceasta dificultate emotionala grava.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top