Now Reading
Turism: Vrei la schi? Nicăieri acest sport nu e ca în Hochfügen – Hochzillertal, adică un vis!

Turism: Vrei la schi? Nicăieri acest sport nu e ca în Hochfügen – Hochzillertal, adică un vis!

Când spui schi, spui Hochfügen – Hochzillertal din Austria. Din momentul în care cele două stațiuni de schi din Zillertal-ul tirolez s-au reunit, a început să plouă cu premii.

Citește și:

Turism: Pernambuco sau Veneția Braziliană

Turism:  Bolivia. La Santa Cruz de la Sierra

Hochfügen – Hochzillertal și-a asigurat încă un loc pe podium la „Testul TOP Resorts”. Cu cinci stele și 47 din 50 puncte posibile Hochfügen – Hochzillertal se încadrează cu brio în elita mondială a regiunilor de schi și își asumă calitatea de trend-setter pentru „Show-Business”.

La „Testul TOP Resorts” iau parte jurnaliști care analizează foarte strict regiuni de schi din întreaga lume – din Europa până în SUA, Noua Zeelandă și Australia, ba chiar până în America de sud, Dubai, Israel și Africa.

Alături de mărime, variație, garanția zăpezii și calitatea pârtiilor și a instalațiilor pe cablu se iau în considerare și serviciile perfecte, amabilitatea, sistemele de informare, cabanele și ofertele Après ski.

Ai copii? Nicio problemă! Sistemul lor BEST de babysitting (Clubul Zwergerl din Kaltenbach / Hochzillertal) și parcările BEST (Kaltenbach/ Hochzillertal) au obținut poziții de top în clasamente în aceste două domenii.

Cabana „Kristall” și-a confirmat încă o dată renumele prin menținerea într-un mod incontestabil a locului întâi pe podium între cabanele selecte pentru schi.

Evaluarea integrală cu medalia de argint sunt un rezultat bine meritat care exprimă investițiile periodice și îmbunătățirile constante de confort: cel mai bun indiciu în acest sens este faptul, că în fiecare an se modernizează cele 35 instalații pe cablu și cei 155 km de pârtie prin „Certificatul Stephan Eberharter”.

În plus, prima gondolă de 8 locuri cu scaune încălzite va menține atmosfera încinsă în Zillertal pentru toți amatorii de sporturi ale iernii.

S-au luat toate măsurile pentru ca în Hochfügen – Hochzillertal să se continue mix-ul ideal de zăpadă și après ski, cu schiat și distracție, cu savoare și provocări pentru oricine.

 

Text de Iuliana Alexa

Foto: hepta.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top