Rosii umplute cu sunca

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 4 rosii;
  • 200 g sunca de Praga;
  • 1 lingura mustar;
  • 2 linguri de maioneza;
  • 1 lingura de smantana;
  • patrunjel verde;
  • sare, piper.

Preparare:

Rosiile se spala, apoi se sterg. In partea dinspre codita li se taie cate un capacel si se golesc de miez, apoi se pun cu taietura in jos sa se scurga.

Sunca se toaca marunt, amesteca bine cu maioneza, mustarul si smantana, apoi se adauga sare si piper dupa gust.

Rosiile se umplu cu aceasta pasta apoi se asaza pe platou cu taietura in sus. La final, se orneaza cu patrunjel verde.

 

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Rosii umplute cu sunca

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 200 g sunca de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste
Rulada din carne de pui

Ingrediente: Pentru 4 portii: 500 g carne de pui fara […]

Citeste