Rulada din carne de pui

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 500 g carne de pui fara piele, grasime sau os;
  • 300 ml de vin alb;
  • 50 g de fisitic;
  • 2 oua;
  • 1 lingura de pesmet;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare, piper.

Preparare:

Carnea de pui se toaca marunt, apoi se adauga 2 linguri de vin alb, pesmetul, ouale, fisticul curatat de coaja, sarea si piperul. Se amesteca bine.

Se intinde o foaie groasa din acest amestec, apoi se ruleaza.

Rulada se prajeste in uleiul incins, timp de 5 minute.

Rulada prajita se asaza intr-un vas de sticla termorezistenta, se toarna restul de vin si se coace in cuptor ul incins dinainte, timp de 20 de minute.

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Rulada din carne de pui

Ingrediente: Pentru 4 portii: 500 g carne de pui fara […]

Citeste
Rosii umplute cu sunca

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 200 g sunca de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste