Now Reading
Rulada din carne de pui

Rulada din carne de pui

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 500 g carne de pui fara piele, grasime sau os;
  • 300 ml de vin alb;
  • 50 g de fisitic;
  • 2 oua;
  • 1 lingura de pesmet;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare, piper.

Preparare:

Carnea de pui se toaca marunt, apoi se adauga 2 linguri de vin alb, pesmetul, ouale, fisticul curatat de coaja, sarea si piperul. Se amesteca bine.

Se intinde o foaie groasa din acest amestec, apoi se ruleaza.

Rulada se prajeste in uleiul incins, timp de 5 minute.

Rulada prajita se asaza intr-un vas de sticla termorezistenta, se toarna restul de vin si se coace in cuptor ul incins dinainte, timp de 20 de minute.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top