Now Reading
Legume   la grec

Legume   la grec

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 4-5 cepe de apa;
  • 1 conopida;
  • 1 conserva de ciuperci;
  • 5 castraveti mijlocii;
  • 4 cescute de ulei;
  • 4 cescute de vin alb;
  • otet;
  • 1 lamaie;
  • sare, piper.

Preparare:

Legumele se spala si se curata. Cepele se taie in jumatati.

Conopida se rupe in buchetele si se pune la fiert cu putin otet in apa, pentru 5 minute.

Fiecre leguma (ciupercile, castravetii, conopida fiarta) se pregateste separat, folosind pentru fiecare: 1 ceapa, 1 1/2 cescuta de ulei si 1 1/2 cescuta de vin alb, zeama de lamaie, sare si piper.

Fiecare leguma, separat, se stropeste cu zeama de lamaie, ulei si vin, se presara cu sare si piper, apoi se pune sa fiarba pe baie de aburi.

Se asza legumele in castroane mici, de forme diferite.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top