Creveti la gratar

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 10 creveti mari;
  • 1 lingura de ulei.

Pentru sos:

  • 6 linguri de ulei de masline;
  • zeama de la 1 lamaie;
  • 1 catel de usturoi;
  • patrunjel verde;
  • sare, piper.

Preparare:

Cu un cutit bine ascutit se taie crevetii in doua pe lung si se curata de intestine. Se spala sub jet puternic de apa rece si se usuca bine.

Gratarul se unge cu ulei si se frig crevetii, cate 2 minute pe fiecare parte.

Se amesteca intr-un bol uleiul de masline, zeama de masline, sarea, piperul, patrunjelul tocat marunt si usturoiul zdrobit.

Crevetii se asaza pe platou iar sosul se toarna deasupra.

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Creveti cu telina

Ingrediente: Pentru 4 portii: 300 g de creveti din conserva; […]

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste
Rulada din carne de pui

Ingrediente: Pentru 4 portii: 500 g carne de pui fara […]

Citeste