Salata de conopida

Ingrediente:

Pentru 2 portii:

  • 1 conopida de cca 1 kg;
  • 5 linguri de ulei de masline;
  • zeama de la 1/2 lamaie;
  • o legatura de patrunjel verde;
  • sare, piper.

Preparare:

Conopida se spala, apoi se opareste timp de 15 minute in apa sarata. Se lasa intr-o strecuratoare la racit.

Se desparte in buchetele si se pune intr-un castron.

Uleiul se amesteca intr-un bol mic cu zeama de lamaie, si cu piper, apoi se toarna peste conopida si se amesteca. Se presara la sfarsit patrunjelul tocat marunt.

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Salata de conopida

Ingrediente: Pentru 2 portii: 1 conopida de cca 1 kg; […]

Citeste
Rosii umplute cu sunca

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 200 g sunca de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste