Sos Bechamel

Ingrediente:

Pentru 6 portii:

  • 4 cesti de lapte;
  • 8 linguri de faina;
  • 3 linguri de unt;
  • 2 oua;
  • branza rasa;
  • nucsoara;
  • sare, piper.
     

Preparare:

Se topeste untul. In el se adauga faina, amestecand continuu cu o lingura de lemn.

Se da focul foarte mic si se adauga laptele, putin cate putin, amestecand. Se adauga sare, piper si nucsoara.

La sfarsit, se adauga 2 oua batute si o ceasca de branza rasa.

Indicat pentru legumele preparate la cuptor.

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Sos Bechamel

Ingrediente: Pentru 6 portii: 4 cesti de lapte; 8 linguri […]

Citeste
Rosii umplute cu sunca

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 200 g sunca de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste