Ciorba cu perisoare

Ingrediente:

Pentru 4 portii:

  • 1 morcov;
  • 1 telina mica;
  • 1 ceapa;
  • 1 ardei gras;
  • 203 rosii;
  • 300 g carne de vita tocata;
  • 2 linguri de orez;
  • 1 ou;
  • patrunjel verde;
  • 2-3 fire de leustean;
  • sare.

Preparare:

Legumele se curata, se spala si se taie marunt.

Rosiile se spala, se decojesc si se maruntesc.

Toate legumele se pun la fiert.

Carnea tocata se amesteca cu orezul, oul si patrunjelul verde tocat.

Cu mainile ude se modeleaza perisoare de marimea nucilor si se pun in supa, cand aceasta clocoteste.

Fierberea dureaza maxim 30 de minute. La sfarsit se adauga leusteanul tocat si, daca mai este necesar, sare.

Se poate drege cu smantana, in farfurie.

 

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Ciorba cu perisoare

Ingrediente: Pentru 4 portii: 1 morcov; 1 telina mica; 1 […]

Citeste
Rosii umplute cu sunca

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 200 g sunca de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste