Now Reading
Supa crema cu crutoane

Supa crema cu crutoane

Revista Psychologies

Ingrediente:

Pentru 6 portii:

  • 500 g cartofi (din cei recomandati pentru piure);
  • 1 ceapa;
  • 1 fir de praz;
  • 1/2 l de lapte;
  • 1 l de apa;
  • crutoane;
  • sare.

Preparare:

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in cublete, apoi se pun la fiert in apa cu sare, impreuna cu prazul si ceapa curatate si taiate marunt.

Cand legumele au fiert, cartofii se sfarama ca la piure. Se trece totul prin sita, apoi se adauga laptele.

Pentru crutoane, painea se taie in cubulete mici care se rumenesc in cuptor cu foarte putin ulei. Crutoanele se adauga ila supa in farfurie.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top