Supa crema cu crutoane

Ingrediente:

Pentru 6 portii:

  • 500 g cartofi (din cei recomandati pentru piure);
  • 1 ceapa;
  • 1 fir de praz;
  • 1/2 l de lapte;
  • 1 l de apa;
  • crutoane;
  • sare.

Preparare:

Cartofii se spala, se curata de coaja si se taie in cublete, apoi se pun la fiert in apa cu sare, impreuna cu prazul si ceapa curatate si taiate marunt.

Cand legumele au fiert, cartofii se sfarama ca la piure. Se trece totul prin sita, apoi se adauga laptele.

Pentru crutoane, painea se taie in cubulete mici care se rumenesc in cuptor cu foarte putin ulei. Crutoanele se adauga ila supa in farfurie.

 

loading...
Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Gateste somon salbatic ca Chef FOA
Gateste somon salbatic ca Chef FOA

O reteta oferita de Chef FOA ce face parte din juriul MasterChef si echipa Flavours Food Design, si are in subordine opt bucatarii ale unor cunoscute restaurante din Bucuresti, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro, Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Citeste
Creveti la gratar

Ingrediente: Pentru 4 portii: 10 creveti mari; 1 lingura de […]

Citeste
Raci la cuptor
Raci la cuptor

Ingrediente: Pentru 4 portii: 400 g raci proaspeti; 100 ml […]

Citeste
Supa crema cu crutoane

Ingrediente: Pentru 6 portii: 500 g cartofi (din cei recomandati […]

Citeste
Rosii umplute cu sunca

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 200 g sunca de […]

Citeste
Rosii umplute cu pasta de masline

Ingrediente: Pentru 4 portii: 4 rosii; 100 g branza de […]

Citeste