CITESTI ACUM
Dragoste la prima vedere

Dragoste la prima vedere

dragoste-la-prima-vedere

O arsură intensă sau o suferință dulce… „Fericirea în stare pură”, așa cum este percepută dragostea la prima vedere, poate lovi pe oricine, oricând, adesea chiar pe cei care se așteaptă cel mai puțin la așa ceva! Principalul pericol este acela de a crede orbește într-o iluzie: aceea a înțelegerii perfecte.

Când Pierre și Sylvie s-au întâlnit, niciunul dintre ei nu căuta iubirea. Erau amândoi convinși de acest lucru. El își amenajase de curând locuința de tip „loft” și era nerăbdător să profite de noul și somptuosul său stil de viață; ea se pregătea să plece să studieze timp de trei ani în California. În seara cu pricina, Sylvie dădea o petrecere în cinstea
plecării sale. Pierre, care a ajuns la ea ținându-se de braț cu o proaspătă cucerire, a avut un șoc! „Atracția pe care am simțit-o pentru Sylvie m-a îngrozit, era un sentiment extrem de violent, își amintește Pierre. Pur și simplu refuzam să cred, mă mințeam pe mine însumi, încercând să îmi recapăt liniștea interioară distrusă de această dragoste la prima vedere!”.

Un articol de Marie-Laure Uberti

Traducere de Anne-Marie Andrei

Citeşte articolul integral în cadrul ediţiei de februarie 2021 a Revistei PSYCHOLOGIES.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!