CITESTI ACUM
Formare NLP Practitioner

Formare NLP Practitioner

Echipa 3ming te invita la o noua editie

NLP Practitioner

in Bucuresti.
Primul modul are loc in perioada

27 – 30 august 2009

.

De ce sa participi?
Poti opta sa te inscrii doar la modulele care te intereseaza, obtinand o diploma de participare, sau poti participa la toate cele 5 module si primesti certificarea internationala a titulaturii NLP Practitioner – IANLP.
Formarea este completa si contine procese, modele si strategii create de Richard Bandler, John Grinder si dezvoltate de Robert Dilts & Steve Andreas.
– In cadrul fiecarui modul obtii instrumente pe care le poti utiliza imediat pentru tine si pentru cei cu care interactionezi in plan personal si profesional.
– Fiecare modul se desfasoara astfel: joi orele 18.30 – 20.30, vineri si sambata orele 9.00 – 17.30, duminica orele 9.00 – 15.00.
Coordonatorul formarii este Cristian Mihai, Presedintele Centrului de Training EURO NLP, Fellow Member Trainer IANLP, cu o experienta de 25 editii ale formarilor NLP Master si NLP Practitioner conform standardelor IANLP.
Taxa de participare este foarte accesibila: 100 EUR/modul (modulele 1 – 4) si 50 EUR/modulul 5.

Plata se face in prima zi a fiecarui modul, in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii acesteia.

Inscrierea se realizeaza prin trimiterea unui e-mail la [email protected] pana pe 24 august 2009 inclusiv. Acest mesaj va contine prenumele, numele, un numar de telefon si adresa de e-mail la care vrei sa fii contactat/a.

Pentru detalii referitoare la cele 5 module, inscriere, modalitati de plata si alte infomatii, acceseaza www.3ming.ro/nlp_modular.html.

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Sus

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!