Now Reading
In familie

In familie

Revista Psychologies

Iata cateva din situatiile de criza cu care se poate confrunta o familie: conflicte, tensiuni, violenta, despartire, separare, deces, traume, boala, doliu, gelozie, dificultati in relatia parinte-copil.

Cele mai frecvente consecinte ale suferintei in familie si ale situatiilor parcurse de familie se reflecta in modalitatea de manifestare, adaptare si integrare a copiilor : agresivitatea copilului in gradinita sau in scoala, esecul scolar, dificultati de adaptare, confuzie si dezorientare, conflictualitatea adolescentului.

Modalitatea de derulare a proiectului este o consultatie ce cuprinde 3 sedinte preliminare (contact, evaluare, concluzii) si isi propune sa ofere o perspectiva asupra situatiei din interiorul familiei, posibilitatea ca familia sa inteleaga modul in care a aparut dificultatea si cum se constituie functionarea ei in jurul acestei dificultati.

Recomandarile ofera fiecarei familii un plan de interventie care sa reflecte nevoile ei actuale.

Costul intalnirilor va fi 100 lei/sedinta, iar frecventa celor 3 intalniri poate fi saptamanala sau bi-lunara. Intalnirile pot avea loc in cursul saptamanii sau in weekend.

Contact:
[email protected]
www.psihanaliza-de-familie.com

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top