Now Reading
Workshop abordarea anxietatii si a atacurilor de panica cu tehinici de relaxare: 13 august 2011

Workshop abordarea anxietatii si a atacurilor de panica cu tehinici de relaxare: 13 august 2011

Revista Psychologies

In epoca moderna se discuta foarte mult despre stres, anxietate si atacuri de panica si despre efectele lor nocive asupra organismului si psihicului uman. Exista insa metode naturale de a micsora sau indeparta efectele acestora. Tehnicile de relaxare reprezinta un ansamblu de exercitii si metode prin care se obtine o stare de relaxare a organismului.

Punctul de plecare in dezvoltarea acestor tehnici a fost ideea ca, daca se poate transmite o stare de relaxare, de calm, de liniste, organismului, aceasta stare se va reflecta si in starea psihicului persoanei, ceea ce va duce la trairea unei stari totale de relaxare.

O utilizare importanta a tehnicilor de relaxare se regaseste in tratamentul stresului, a anxietatii (teama intensa, fara un motiv anume) si a atacurilor de panica, elemente despre care se va discuta pe larg in cadrul evenimentului.

Acest workshop va va invata cateva tehnici usor de aplicat dar cu un efect extraordinar asupra organismului si psihicului dumneavoastra; exercitiile alese sunt simple si la indemana oricui si pot fi aplicate aproape oriunde si in orice conditii: la birou, acasa etc.

Coordonator: Valentin Pescaru, psiholog clinician cu experienta in utilizarea terapeutica a tehnicilor de relaxare, psihoterapeut de orientare psihanalitica si sexolog.

Data: 13 august.
Program: 10-15.
Taxa: 80 lei.
Inscrieri la: [email protected]
Tel: 021.326.52.90; 0745.633.474; 0724.222.522.
www.aquamarin.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top