CITESTI ACUM
Workshop ”Forta vindecatoare a Prezentei”

Workshop ”Forta vindecatoare a Prezentei”

Psihoterapeut: Pierre Janin

23-25 octombrie 2009, Bucuresti
Cost workshop : 750 lei

In orice proces de vindecare sau de ameliorare a starii fizice, energetice, psihice, mentale sau emotionale, prezenta este un element cheie. Cresterea gradului de prezenta fata de sine si fata de celalalt conditioneaza in mod esential procesul vindecarii. Relatia terapeutica nu exista in afara prezentei, iar gradul de prezenta este strans legat de eficienta demersului terapeutic. (Dealtfel, orice tip de relationare este conditionat de gradul de prezenta si implicit are o componenta terapeutica dovedita stiintific.)

Prezenta celui care insoteste – psihoterapeut, psiholog, infirmiera, medic etc este cel mai puternic mediu posibil pentru traseul de regasire a vitalitatii in care se angajeaza cel care cere ajutorul. Prezenta insotitorului inseamna:
prezenta fata de sine (a simti, a fi constient de felul cum reactionam in fata pacientului/clientului: sentimente, senzatii, ganduri, intuitii etc);
prezenta fata de celalalt (pacientul/clientul, cum soseste, cum se misca, vorbeste, priveste, de ce se plange si felul in care o face, ce asteptari are, cum se prezinta in fata lui insusi si a terapeutului – mesaje verbale si non-verbale).

In acest workshop vom alterna abordarile didactice asupra diferitelor aspecte ale prezentei fata de sine si fata de celalat, urmate de exercitii colective si de secvente de lucru individual asupra mizelor personale ale fiecarui participant legate de aceasta tema.

La acest workshop se vor acorda 10 credite de catre Colegiul Psihologilor.

Studentii si participantii la programul de formare in terapii transpersonale, beneficiaza de 20% reducere in cadrul acestui workshop.

Inscrieri si info pentru serile ATT Experiment:
Alina Grama / Daniela Tiribegea, telefon: 0731014258
Elena Francisc, telefon 0722645583
mail [email protected]
www.transpersonal.ro

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!