CITESTI ACUM
Dezamagire in dragoste? Nu te lasa doborata! 

Dezamagire in dragoste? Nu te lasa doborata! 

 

Ai avut asteptari, ai crezut ca veti fi impreuna… E greu sa treci peste o dezamagire in dragoste, dar nu te lasa afectata. Bucura-te ca stii sa iubesti sincer!

 

 

Tuturor ni s-a intamplat sa trecem printr-o dezamagire in dragoste, dar cu siguranta nu toti putem depasi la fel de usor acest moment.

L-ai vazut, ti-a zambit, ti-a vorbit frumos si… te-a cucerit pe loc. Ai face orice sa il revezi si ajungi chiar sa programezi intalniri care sa para o coincidenta in fata lui.  Adormi noaptea cu gandul la el si visezi sa iti ceara numarul de telefon sau sa te invite in oras la o cafea.

Daca ai putin noroc, vei obtine o intalnire cu el. De acolo, poti incepe sa il cuceresti sau il vei pierde pentru totdeauna. In general, prima intalnire este decisiva pentru parcursul oricarei relatii de cuplu.

Dar ce faci tu, deja indragostita, daca dupa o intalnire aproape perfecta dispare ca prin farmec? Cum ai putea sa intelegi ca, desi intalnirea a decurs frumos, alege sa nu te mai caute? Uite asa incep gandurile negative, neincrederea in sine si in ceilalti, framantarile si noptile lungi.

E greu sa poti trece peste o dezamagire cand tu ai asteptari, cand iti pui sperantele in celalalt si acesta iti frange aripile abia crescute. Cu toate acestea, nu este sfarsitul lumii, nu este ultimul barbat si cu siguranta, oricat de carismatic, amuzant si simpatic parea, nu era pentru tine.

Tu esti puternica, nu te poti lasa doborata de cineva care nu are curaj sa isi asume o decizie. Nu poti continua sa mai ai vreo asteptare de la un om iresponsabil si superficial care nu stie ce cauta in viata ta.

Opreste-te, ridica-ti fruntea si simte-te mandra ca esti capabila sa iubesti sincer!

 

De Felicia Ion

 

 

Citeste si:

Limbajul trupului la prima intalnire

De ce e bine sa ne bazam pe intuitie

 

 

Foto: shutterstock.com

 

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!