Now Reading
Semenii nostri ar fi in stare sa se manance unii pe altii

Semenii nostri ar fi in stare sa se manance unii pe altii

Revista Psychologies

Imi amintesc cu drag de vacantele petrecute la bunica mea. Stiu ca se ducea o data pe saptamana si cumpara doua paini direct de la fabrica. In restul saptamanii, obisnuia sa faca mamaliga. Si acum mi-e dor de zilele cand ma trezeam in mirosul de mamaliga facuta pe soba, in ceaunul mare, sau de zilele in care ma trezeam in mireasma de paine coapta pe vatra.

Oamenii o duceau destul de greu, dar aveau credinta in Dumnezeu si demnitate. Si le placea sa munceasca si nu le era rusine cu acest lucru. Aveau oamenii inainte un farmec aparte, parca erau mai intelepti. Acum, in zilele acestea de “criza” semenii nostri ar fi in stare sa se manance unii pe altii.

Nu pot sa va spun in ce masura ma afecteaza pe mine criza aceasta, eu sunt un om obisnuit, cu un salariu care nu atinge 1000 ron. Poate ma afecteaza in sensul cresterii preturilor, desi acestea au crescut tot timpul, nu doar acum. Prin urmare, indiferent de situatia financiara, un lucru e sigur: trebuie sa ne ingrijim. In acest sens, raman la Dove. Deocamdata preturile sunt accesibile si calitatea este ok.

Va doresc un suflet curat si pur, ca un corp proaspat spalat cu Gelul de dus de la Dove!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!