Now Reading
Cateodata uit, dar mereu ma face sa pierd timpul si sa intarzii

Cateodata uit, dar mereu ma face sa pierd timpul si sa intarzii

Puteti sa-mi spuneti niste tittluri de carti care m-ar ajuta sa ma organizez mai usor? Problema aceasta ma face sa fiu dezordonata, ceea ce nu face impresie buna la cei 28 de ani pe care ii am. Cateodata uit, dar mereu ma face sa pierd timpul si sa intarzii, eu pot spune ca am o ordine personala. Am o obiceiul sa strang lucruri pe care mi-e greu sa le arunc. Poate imi dati si un sfat.

Intrebare pusa de: Bontila, 29

Raspunsul psihologului:

Este destul de curios ca ati ajuns la 28 de ani fara sa aflati cate ceva despre dv si despre stilul personal de gandire, invatare, comportament. Cum de nu ati descoperit ceea ce va face bine si ce nu, ceea ce v-ar ajuta si ce nu.

Poate ca inainte de a incepe demersul de cautare de solutii, ar fi util sa aveti un demers introspectiv si sa va definiti cu adevarat problema. Pentru ca, plecand de la aceasta dezorganizare, puteti de fapt reformula o alta intrebare sau o alta problema mai profunda. Pentru ca acest demers sa fie cat mai profund, ar trebui sa faceti apel la intrega dv viata, sa cautati in istoria dv, chiar in copilaria dv elemente utile pentru a incerca clarificarea. Asadar lasati solutiile de rezolvare mai tarziu ca poate nici nu veti avea nevoie de ele si le veti descoperi singur/singura ceea ce va face bine sau va poate ajuta.

Daca chiar dorinti carti care sa va raspunda la intrebarea dv, cred ca cel mai simplu search pe google va poate oferi o lista lunga de carti pe care ar trebui sa o organizati. Asadar o sa va intoarceti la problema initiala. Cum organizati o lista de carti…

Poate ca demersul de autocunoastere va poate scoate la iveala alte surse si resurse personale care sa va surprinda chiar si pe dv!
Succes.!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!