Now Reading
La mana mamei

La mana mamei

I-am spus mamei ca ma certam cu sotul meu. Oricum nu l-a placut de la inceput… m-a sfatuit sa divortez (asta am si facut). Mai tarziu am inteles ca barbatii sunt diferiti. Am reluat relatia. Dar cand a aflat mama mea a facut o criza. Pe o parte se simte vinovata ca mi-a distrus viata, dar tot il critica pe fostul meu sot… parca vorbea de un monstru…

Intrebare pusa de: Georgiana

Raspunsul psihologului:

E pacat ca nu iti conduci viata singura. Cu sotul tau am inteles ca TU te-ai casatorit si nu mama ta. Problemele cuplului le rezolvi cu sotul tau.

Sfaturile le poti cere mamei tale atunci cand esti in cumpana, cand nu stii incotro sa o iei dar decizia o iei doar tu. Toate cuplurile au neintelegeri, au conflicte. Ceea ce face diferenta dintre cuplurile functionale si cele disfunctionale este faptul ca cele functionale gasesc solutii. Celelalte se concentreaza pe reprosuri si conflictele sunt un prilej de reamintire a tuturor celorlalte suparari dinainte.

Ce ar fi daca ai pune ordine in viata ta si sa planifici cu sotul tau (sau fostul dar poate chiar viitorul) unde urmeaza sa faceti concediul de anul acesta?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top