Now Reading
Lumea parca s-a golit de barbati (reloaded)

Lumea parca s-a golit de barbati (reloaded)

Am vazut raspunsul anterior si as vrea sa mai fac niste completari. Sunt o persoana normala, care arata bine si isi doreste pe cineva. Dar nu ga­seste. Am incercat pe acele site-uri de intalniri, petreceri, evenimente (care, in afara de petrecerea firmei, daca nu ai intalnit un barbat sa te invite nu ai unde sa te duci), baruri (aceeasi problema, plus fumul de tigara). Poate va ganditi la unul aerisit – am incercat si din ala si am inghetat de frig. Probabil ca mai sunt dar ar trebui sa mi le pot permite.

Intrebare pusa de: Maria

Raspunsul psihologului:

O problema o reprezinta de acum dezamagirea si lipsa de speranta. Lista solutiilor gata desfiintate de tine pare ca a epuizat posibilitatea de a gasi pe cineva.

O mare parte din viata noastra se desfasoara sub legea „vedem ceea ce vrem sa vedem”. „Citeste” in mesajul on-line daca barbatul cu care corespondezi este sensibil, o persoana optimista, cu simtul umorului, un om bun. Nu mai cauta cu lupa daca si al 100-lea vede femeile…

Daca iti vei mentine aceasta atitudine ma tem ca si in cazul in care il gasesti pe Fat Frumos nu vei putea sa-l „vezi” din cauza prejudecatilor. Iti arunc o provocare: cum vrei sa te vada EL cand il vei intalni? Atunci comporta-te in asa fel incat el chiar sa gaseasca acea persoana. Succes!

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!