Now Reading
Mi-am pierdut cu totul cheful de viata

Mi-am pierdut cu totul cheful de viata

Am decis sa apelez la ajutorul Dvs profesionist, fiindca simt ca am mare nevoie. Ma aflu intr-o situatie foarte neplacuta. Ultimul timp mi-am pierdut cu totul cheful de viata, sunt foarte abatuta si indispusa mereu, e o raritate sa zambesc sau mai ales sa rad.
[…] Acum cateva luni am inceput sa observ anumite aspecte depresive, dar acum situatia este grava de tot. Obosesc de cateva ori mai mult decat inainte, familia si prietenii apropiati, rudele au observat asta.
[…] Vreau sa fiu din nou fata vesela, plina de viata, energica, bucuroasa si cu zambetul pe buze care eram pana nu dmeult! Si vreau ca in garderoba mea sa fie din nou multe haine frumoase si colorate, stilate si moderne, cum ar trebui sa fie la o domnisoara de 18 ani.. Tin sa mentionez ca sunt o persoana cu capul pe umeri, nu sant o mofturoasa si am hotarat sa va scriu pt ca vreau sa revin la normal. Asa nu mai pot continua.

Intrebare pusa de: V, 18

Raspunsul psihologului:

Va puneti singura diagnosticul: depresie. Oare ce motiv aveti sa nu incercati sa discutati cu un psihoterapeut si alegeti sa trimiteti un mesaj scris?

E clar ca exista in dvs ceva care va impiedica sa acceptati un dialog mai consistent cu cineva care sa va poata ajuta cu adevarat. Trimitand un mesaj pe net in speranta ca veti primi un mesaj magic care va va scapa, de parca ar sterge cu buretele, de durerea care va rascoleste, dupa ce evident v-ati petrecut un timp informandu-va despre ce se petrece cu dvs, alegeti sa limitati dialogul la un schimb de doua mesaje, dintre care unul nu poate fi decat incomplet, iar celalalt ineficient.

Soarta dumneavoastra sta in mainile dvs.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top