Now Reading
Pantofii cu toc gros, noua modă în materie de încălțări de damă

Pantofii cu toc gros, noua modă în materie de încălțări de damă

Revista Psychologies

Deși moda se schimbă frecvent, noile tendințe aduc la suprafață trenduri care au mai fost iubite, dându-le un aer nou, fresh. Așa este și cu pantofii cu toc gros, care au revenit la modă în ultima perioadă, sub forme absolut minunate, pe toate gusturile și stilurile. Pantofii cu toc gros pot fi purtați cu brio atât la ținute elegante cât și la birou sau la ținute de zi cu zi.

Marele avantaj al acestor încălțări de damă este că sunt mult mai comode, talpa piciorului având o susținere mult mai bună în cazul unui toc gros. Fiind mult mai comozi, pantofii cu toc gros au devenit rapid preferații femeilor de pretutindeni, putând fi integrați foarte ușor în orice ținută.

Și pentru că niciodată nu putem avea prea mulți pantofi, n-ar strica să facem o vizită prin magazinele online și să ne reînnoim stocul, pentru zilele frumoase care vor urma. Am ales azi pentru voi trei perechi de pantofi cu toc gros de pe nouamoda.com, perfecți pentru vara care se apropie cu pași repezi.

3 perechi de pantofi cu toc gros pe pe nouamoda.com

În rândurile de mai jos veți găsi trei sugestii de pantofi cu toc gros, pe care îi puteți purta în diverse combinații, de la ținute casual până la cele elegante.

Pantofi negri cu baretă

Acești pantofi sunt potriviți pentru femeile cărora la plac tocurile înalte, acestea având 13 cm. Sunt perfecți pentru o rochieelegantă sau chiar și una vaporoasă, de vară. Îi puteți găsi în mai multe culori, în funcție de ceea ce vă place și de stilul vestimentar.

 

 

 

 

 

Sandale cu panglică pe picior

Sandalele romane, cu panglică pe picior vor fi întotdeauna la mare căutare. Doar că nu trebuie să ne limităm doar la sandalele cu talpă joasă, ci le putem transforma și pe cele cu toc. Aceste sandale roșii cu toc gros și panglică pe picior sigur sunt o alegere îndrăzneață, care te scoate din anonimat.

 

 

 

 

 

Pantofi roz cu baretă

Rozul este o alegere îndrăzneață în materie de pantofi, însă design-ul cuminte mai îndulcește din îndrăzneala culorii, făcând aceși pantofi unii potriviți de a fi purtați zi de zi. Având în vedere tocul gros și micuța platformă, cu siguranță sunt și comozi.Cu o astfel de pereche de pantofi, poți să te simți minunat, fără a fi chinuită de dureri de picioare.

Vouă vă plac pantofii cu toc gros? Care din cele trei perechi vă reprezintă?

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top

Mulțumim pentru că vrei să fim prieteni!