Now Reading
Cu tine, in fiecare zi e ’mereu”

Cu tine, in fiecare zi e ’mereu”

Revista Psychologies

Cu tine, in fiecare zi e “mereu”. E iubire pentru totdeauna cand ma privesti in ochi fara sa clipesti, cand respiram atat de aproape incat incalzirea globala mai creste cu cateva grade, cand ne jucam in diminetile de duminica printre cearsafuri, cand ma prinzi de mana si stiu ca nu mi-ai da drumul niciodata, cand ma strigi cu vocea ta jumatate blanda, jumatate sigura si traiesc senzatia aceea ca am cel mai frumos nume. E iubire cand esti langa mine trup si suflet, e iubire cand distanta ne tine aproape. Tot ce faci si zici sunt mii de feluri de a-mi spune ca ma iubesti in fiecare zi, mereu tu, mereu eu.

Astazi mi-am dat seama ca nu am iubit pe nimeni asa. Indragostirea este un proces frumos care ne pune pe fata valul orbirii. La noi a fost altfel. A fost o relatie autentica de la inceput. Am lasat deoparte fuga dupa fluturasi in stomac, pretentiile de a fi unul si acelasi si ne-am construit diferentiat relatia. La noi e baza sigura, dragul meu! Te simt in o groaza de feluri si stiu exact ca fiecare dintre ele este adevarat. Nu e nevoie sa ne placa aceleasi filme, aceleasi fructe sau aceleasi carti ca sa stim ca ne potrivim. In acest fel diferentele dintre noi ne aduc mai aproape, ne completeaza si fac 3 din 1 plus 1: eu, tu si relatia. Dragul meu, suntem speciali.

Si sa stii ca nu iti scriu randurile acestea ca sa iti amintesc in doi timpi si trei miscari cat de frumos pot sa vorbesc despre tine. Nu iti scriu randurile acestea ca sa fac parada de iubirea noastra perfecta tocmai prin diferentele care ne pun pe fiecare mai mult in valoare si pe amandoi ca si cuplu, ci iti scriu pentru a oficializa ceea ce traim de 4 ani: cea mai frumoasa iubire din viata mea. Nu as face lucrul acesta daca nu as trai convingerea ca si la tine este la fel… Nu as face lucrul acesta daca nu as crede in starea de martor.

Stiu precis ca toti cei care vor citi aceste randuri vor deveni martori ai unui adevar pe care il traim noi singuri de ceva timp intre patru pereti si intr-o groaza de lumi totodata. A spune lucrurilor pe nume in acest caz inseamna a asterne cateva randuri, putine, despre insasi esenta vietii, despre esenta noastra. Astazi spun lucrurilor pe nume si as putea sa ma rezum doar la 6 litere: George.

P.S: Multumesc pentru salata pe care am gasit-o azi cand am venit de la serviciu. Mi-e era o foame de lup si a fost delicioasa. Plus ca mi-a crescut si mai mult pofta de tine. Iti pregatesc o surpriza!.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top