Now Reading
Daca nu joci nu ai cum sa castigi

Daca nu joci nu ai cum sa castigi

Revista Psychologies

Sal! Am cicit unele povesti (confesiuni) pe site-ul acesta si m-am gandit sa spun si eu „povestea mea”. pai incepe cam asa: Acum cativa ani, mai exact 3, am cunoscut o fata, ceva comun mi-a placut, m iesit cu ea… am inceput sa tin la ea, m-am indragostit de ea dar cu toate astea nu imi dadeam seama ce am langa mn si o inselam cu oricine imi iesea in cale. Cu multe certuri, despartiri si impacari am continuat.

Eu am plecat in Spania m-am certat cu ea pe mess,iar dupa cv timp cand am revenit in tara am intalnit-o iar o intanire pe care nu o sa pot sa o uit niciodata… In fine, sa mai scurtez putin povestea. Ne-am impacat de data asta nu o mai inselam doar k nu ii acordam suficienta atentie, le acordam mai multa atentie prietinilor mei decat ei lucru pe care atunci nu il realizam.

Dupa un timp am plecat iar in spania m-am certat din nou cu ea, am stat cu alta fata iar ea cu alt baiat. Am pastrat legatura(vorbea-am pe mess). Ieri seara mi-a spus k are probleme in rel cu prietenul ei si k pe o parte e vina mea,deoarece se gandeste mai mult la mn decat la el. Dupa ce am vb cu ea si s-a deconectat i-am lasat un mesaj de genul „poate k e mai bn asa,poate k e mai bn pentru amandoi” eram hotarat sa renunt sa lupt pt iubirea mea crezand k ea ar fi fericita cu el si eu le stau in cale, nu am vorbit o zi pe mess,seara m-a sunat am ramas foarte surprins si m-a intrebat daca o evit cumva, i-am spus k nu si k vb pe mess.

Dupa 30 de min a intrat pe mess si am hotrat sa lupt pt mn, i-am spus k mie dor de ea si k vreau sa o am din nou, sa fie doar a mea, k nu conteaza cat de greu o sa fie sau cate o sa pierd dar vreau asta si o sa fac tot ce imi sta in putinta sa o am doar pt mn. Bineinteles k ea a ramas foarte surprinsa si mi-a spus k ii place foarte mult ceea ce vede si k nu se astepta. Mi-a mai spus k poate nu se merita, k poate se merita dar nu sunt in stare sa fac asta. Iar eu i-am spus k nu ma intereseaza daca se merita sau daca nu si k nu am avut in viatza mea un motiv mai bun pt care sa lupt, am terminat seara cu o partida de biliard pe mess.

Maine va fi o alta zi iar eu sunt pregatit sa lupt mai departe pt ceea ce iubesc mai mult pe pamantul acesta, poate k nu v-a fi usor, poate v-a trebui sa renunt la unele chestii, dar sunt dispus sa trec peste orice, pt a reveni cu ea, pt a o tine in brate si sa ii spun cat de mult o iubesc.

Va multumesc pt k mi-ati citit confesiunea si poate k nu sunt in masura sa dau sfaturi dar tineti minte asta:”daca nu joci nu ai cum sa castigi” iar eu am ales sa joc sa merg pana la capat.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top