Now Reading
De ce sa raman?

De ce sa raman?

Revista Psychologies

In urma cu 5 ani am cunoscut un baiat care a fost pentru mine un inger pazitor. Timp de 5 ani mi-a fost cel mai bun prieten si mi-a ascultat confesiunile fara ca eu sa stiu ca este indragostit de mine si ca ma iubea foarte mult. Cand sufeream o deceptie in dragoste si cand eram fericita, el era langa mine si mereu avea cuvinte potrivite pentru starea mea.

Dupa 5 ani, a avut curajul sa imi marturisesca dragostea lui. La inceput nu l-am luat in seriors, credeam ca simte doar simpatie si atat. I-am dat o sansa sa fim impreuna, dar in acest timp speram ca el sa isi dea seama ca nu ne potrivim si ca nu simte nimic pentru mine. Anul acesta, de sarbatorile de Paste, i-am dat aceasta sansa. Dar in acelasi timp eu eram cu un barbat care era insurat. Imi placea ca acest barbat, care era insurat, imi oferea acel „ceva” (dar acum imi dau seama ca era doar faptul ca era insurat si imi era interzis).

In luna mai am facut cea mai mare greseala din viata mea. M-am daruit acestui barbat insurat. A fost primul barbat din viata mea si noapte petrecuta impreuna as vrea sa o sterg definitiv din viata mea. Dupa aceasta intamplare am pus capat relatiei mele cu el. Mi-a spus ca nu ne mai putem intani, ca nu vrea sa se implice. Dar de fapt cred ca motivul a fost ca obtinuse ce si-a dorit: ma avusese. Pentru ce sa mai continue relatia cu mine?

Ma simteam umilita, respinsa, dar in acelasi timp imi dadeam seama ca nu se putea intampla mai bine. din acea zi m-am hotarat sa incerc sa am o relatie adevarat cu baiatul care mi-a fost prieten atatia ani. Ne intalneam mai mereu, ne tineam de mana, petreceam mai mult timp impreuna. M-am invatat cu el si am reusit sa ma indragstsc de el.

In iunie m-am daruit lui, iar urmatoarea luna am facut cununia civila. Acum pot spune ca il iubesc cu adevarat si ca sunt cea mai fericita. Acest om mi-a daruit cele mai frumose momente si m-a facut cea mai fericita femeie. Acum avem aproape 2 luni de cand suntem casatoriti, dar pot soune ca am tot ce imi doresclanga acest barbat. Si ca niciodata nu am fost mai iubita si mai respectata.

Imi pare rau ca nu i-am dat acesta sansa mai de mult. Pentru ca am parte de o iubire sincera si adevarata langa el.acum insa ma simt vinovata pentru ce s-a intamplat intre mine si fostul. Pentru ca s-a intamplat in perioada in care eram la inceputul relatiei mele cu sotul. Ma simt de parca l-as fi inselat, cu toate ca „evenimetul” s-a petrecut inainte ca relatia mea cu sotul meu sa devina serioasa.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top