Now Reading
Dragoste oarba sau anturajul?

Dragoste oarba sau anturajul?

Revista Psychologies

Acum 7 ani am cunoscut o fata, prin intermediul unui sms, care imi spunea  „cine esti, ce doresti, ce ganduri te framanta”? I-am raspuns la sms si s-a ajuns sa ne cunoastem mai bine! Acolo unde lucram si lucrez, nu putem pleca oricand, asa ca ne-am vazut fata in fata dupa 1luna jumate. Mi-a placut de ea, avea niste ochi superbi, pur si simplu m-am indragostit pe loc. Denisa cum o cheama mi-a cerut sa raman la ea peste noapte, dar am refuzat, plecand la servici!

Apoi nu ne-am mai vazut o perioada de timp, deoarece ea a plecat la parintii ei de Paste, dansa fiind eleva in clasa 11. Revenind de la parinti ei, am continuat sa fim impreuna, dansa propunandu-mi sa mergem la mare. Am continuat sa fim impreuna si in clasa a 12 a, ajutand-o si cu permisul de conducere si cu bacalaureatul, fiind si un fel de unchi la sedinta cu parintii, deoarece mama ei era bolnava!

M-am inscris la facultate si eu si ea, apoi dupa o perioada de timp, am renuntat amandoi si ne-am casatorit. In tot acest timp am locuit cu gazda intr-o garsoniera, unde a fost dragoste adevarata. Am fost nevoiti sa ne mutam din garsoniera, deoarece proprietarul vroia sa o renoveze. Am umblat pe drumuri cateva saptamani, pana cand parintii mei au facut un inprumut la banca si ne-au cumparat un apartament.

Toate bune si frumoase, am mers si la mare, am facut logodna, apoi nunta, i-am cautat un servici, ca totul sa fie bine! S-a angajat ca profesor suplinitor, in acelasi timp amandoi facand facultate la distanta! In primii doi ani era fata de casa, venea de la servici la timp, nu intarzia sau pleca mai devreme, era foarte retrasa, dar pe parcurs lucrurile sau schimbat! Nu mai venea la timp de la servici, pleca mai devreme spunand ca are treaba, nu mai gatea, nu mai facea absolut nimic!

Vazand ca s-a schimbat, am intrebat-o de ce face chestia asta, si ce e cu comportamentul ei! De Paste a plecat la mama ei la tara, venind inapoi si spunand ca ea vrea sa divorteze pur si simplu. Am inceput sa zambesc, crezand ca nu poate fi adevarat. Prietenii mei imi tot spuneau ca ea ar fi indragostita de un coleg de servici de la scoala, acesta avand bani etc. La un moment dat m-am trezit cu actiune de divort depusa de ea si nu imi venea sa cred! In ultima perioada imi spunea ca ea isi doreste o aventura si ca s-ar fi culcat cu cineva, facand-o din slabiciune! Acum sun in divort cu ea, dar nu stiu si nici nu realizez de ce s-a ajuns aici? Am iubit-o si inca o mai iubesc, dar dragose cu forta nu se poate! Ar fi multe de spus, nu mi-ar ajunge un caiet, v-am spus asa pe scurt!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top