Now Reading
Manie copilareasca

Manie copilareasca

Revista Psychologies

Am ajuns sa cer ajutor prin a va scrie. Am un frate cu 2 ani mai mare ca mine si nu stiu ce sa mai fac sa il scot dintr-o maine copilaresca… un joc pe calculator.

Sunt aproape 2 ani de cand a renuntat la un job intr-o companie ce se ocupa de programare, de altfel renumita la noi. Si-a schimbat pana si programul, viata lui fiind noaptea. Se trezeste dupa pranz si se joaca pana dimineata cand, extenuat si neavand capacitatea de a se mai concentra adoarme. Recunosc faptul ca nu e un joc de shooting, e unul de strategie si inteligenta numit World of Warcraft. Fratele meu e un tip foarte inteligent si capabil insa… mi-e imposibil sa il desprind din fata pcului.

Am incercat pe toate partile. Eu am cea mai multa rabdare cu el desi sunt sora mai mica si el trebuia sa ma protejeze pe mine dar am ajuns la un moment in care cred ca nu mai tine de mine. Nu sunt specialista, si eu am o problema emotionala si merg de ceva timp la un psiholog excelent. I-am propus ideea de a merge impreuna sau el singur fara sa particip si eu la discutii, insa am impresia ca vorbesc singura. Chiar acum ma gandeam sa intreb psihologul ce as putea sa fac sa il conving. E peste puterile mele din pacate…

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top