Now Reading
Nu pot comunica cu sexul opus

Nu pot comunica cu sexul opus

Revista Psychologies

Poate parea absurd, dar asa e. Nu pot comunica cu baietii, absolut deloc. Este o problema care m-a torturat de mic copil. Nu reusesc sa-i inteleg, nu pot vorbi cu ei, nu gasesc limba comuna… chiar cu acei care imi sunt simpatici, ca persoane. Nu stiu de ce se intampla acest lucru, dar de fiecare data cand incep o discutie cu sexul opus, ma blochez… Eu ma plictisesc, ei-se plictisesc si mai tare…Si nu e din cauza ca nu am ce sa vorbesc, pur si simplu ma blochez, parca nu sunt eu. Si ma doare enorm de mult acest lucru, pentru ca nu sunt o fata proasta, dar asa arat in acele momente, arat ca o ciudata. Niciodata nu am avut un prieten, si am impresia ca nici nu voi avea. Nu sunt urata, baietii se apropie de mine, dar dupa 5 minute-dispare toata ,,magia”… Nu stiu cum sa va explic, dar mai departe nu functioneaza, nici ca prieteni simpli. Nu stiu ce sa fac ca sa depasesc aceasta situatie, cum sa ma schimb… Problema e ca niciodata nu am avut un model de barbat in fata, parintii au divortat cand aveam 3 ani, si de atunci, nu l-am mai vazut pe tata si numai rele am auzit despre el. De mica, mi-a fost insuflat conceptul ca barbatii sunt niste porci, ca stiu doar sa te faca nefericita si ca nu trebuie niciodata sa crezi in ei. Ce sa zic… a functionat. Mi-e frica de baieti, nu-i inteleg… dar in acelasi timp, vreau sa discut cu ei, sa am un iubit, sa cunosc aceste fiinte mai indeaproape, si nu-mi reuseste. Exista cineva, care se confrunta cu aceeasi problema? Ce trebuie sa fac, cum sa ma schimb?! Nu vreau sa fiu singura toata viata!

View Comments (2)
  • Da, mi se intampla sa ma blochez cand sa discut ceva cu altii in general din doua motive, nu am niciun interes sa cunosc acea persoana sau am un interes, dar nu stiu de unde sa incep sa il cunosc.
    Depinde de tine atunci sa iti dai seama ce vrei sa afli despre respectiva persoana, din aspectele pe care este dispus sa le faca publice.

  • Si eu aveam aceleasi probleme, insa am citit niste carti foarte bune. Se spune ca pentru fiecare problema care exista si cu care se confrunta oamenii, cineva a scris cel putin o carte. Te sfatuiesc sa citesti : Alan Pease – ” Limbajul vorbirii” , „The art of small talk” Debra fine daca intelegi engleza. Cartile se gasesc si pe internet in format pdf. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top