Now Reading
Oare are el nevoie de ajutor sau exagerez eu?

Oare are el nevoie de ajutor sau exagerez eu?

Revista Psychologies

Ne am cunoscut acum jumatate de an. Totul merge bine..insa am observat la el unele momente, obiceiuri, comportamente, nu tocmai ceea ce putem numi, normale. De exemplu, nu poate tine minte nici o zi de nastere (nici celor din familia sa). Ori: era la mine acasa si spala niste cani si pahare. Toate canile si paharele au un loc pe dulap, unde mai erau si alte cani. El le-a pus in vitrina, langa niste cani de cafea pe care nu le folosesc. Nu avea nici o legatura locul ala. Sau dupa cateva saptamani de cand eram impreuna, pur si simplu nu isi amintea numele meu de familie. Desi i l-am spus si nu e greu de memorat.

Face multe lucruri pe care eu le consider mai mult decat stangace. Nu inteleg manifestarile astea. Mentionez ca ne iubim, ne intelegem foarte bine. Relatia este una serioasa si stabila. Pur si simplu nu stiu unde sa incadrez aceste tulburari de memorie si comportament pe care le are. Si imi doresc sa il ajut sa le rezolve. Nu l-am intrebat niciodata exact daca e constient de problema pe care o are. Insa i-am zis subtil, daca vrea sa vb despre orice, oricand, sa imi spuna. I-am spus ca am observat ca e un pic stangaci si cam uita. Si mai bine sa luam niste lecitina. (a fost de acord sa le cumpar insa nu le-a mai luat).

Nu am vrut sa il fac sa se simta incomod ci doar sa vada ca poate vorbi cu mine pt ca am realizat ceva neobisnuit la el. Nu stiu cum sa abordez subiectul si nici nu am cu cine sa vb din familia lui. Ce ar trebui sa fac? Daca trebuie facut ceva… Sau doar sunt eu perfectionista si exagerez? Astept cu nerabdare un raspuns. Va multumesc.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top