Now Reading
Sa las un copil sa cresca fara tata doar pentru dragostea mea…????

Sa las un copil sa cresca fara tata doar pentru dragostea mea…????

Revista Psychologies

Salut draga revista, am si eu nevoie de un sfat in povestea mea care e cam incalcita. Inca pe cand eram eleva am cunoscut un baiat pe care aparent doar il indragisem. Cu timpul din cauza problemelor cu parintii mei alcoolici am ajuns sa locuiesc temporar la el acasa alaturi de parintii lui, care au inteles situatia si au acceptat, insa acolo ghinion sau poate fericire pe capul meu m-am indragostit de un amic al sau si el la randul sau ma placea asa s-a nascut un roman ascuns intre noi. Da stiu veti spune ca sunt egoista si nu pretuiesc bunavointa lor dar inima nu intelege si nu asculta pe nimeni atunci cand se indragosteste…

Relatia noastra adurat cam 1an si jumatate si desigur a fost ceva secret, dar ne vedeam zilnic si chiar noptile ma furisam incet pentru a ne vedea cel putin 2 min. Nu-l puteam parasi pe cel la care locuiam deoarece in joc erau niste acte pe care incepusem sa le facem impreuna si riscam sa pierd casa parintesca si atunci sigur era rau de tot… Asa ca am continuat misterioasa mea poveste de amor asa ca nimeni sa nu afle.

Totul era frumos pana intr-o zi cand amicul lui era nevoit sa plece peste hotare si am pierdut legatura aproape timp de 3 ani. In acest rastimp eu l-am parasit pe cel la care locuiam si am revenit acasa la parinti. Dar cum va spun ca situatia era dificila din cauza alcoolului. Am plecat iarasi de acasa locuind la o matusa. Acolo am intalnit un alt baiat pe care l-am placut. Acesta a pus pariu cu amicii lui ca voi fi prietena lui, eu nestiind si vazandu-l atat de tandru pana intr-un final am ajuns sa ne casatorim si sa avem o fetita.

Dar cum in viata nu poate fi totul bine hop apare de nicaieri si iubirea mea de peste hotare, doar ca intamplator ne-am vazut pe comp si a renascut acea flacara incet stinsa. Acum iar incep sa-mi insel sotul si ma gandesc zi de zi ceas de ceas la el, cu toate ca mi-a zis ca nu mai poate fi nimic intre noi caci eu am deja o familie insa continuam sa ne vedem pe ascuns si nu stiu ce sa mai fac…

Stiu exact ca zice asa doar ca sa nu ma faca sa sufar insa tot ne vedem si s-a atasat mult de copilasul meu insa eu nu stiu ce sa fac… Sa distrug o familie pentru dragostea mea??? Sa las un copil sa creasca fara tata??? Sau sa-mi insel sotul cu prima si unica mea iubire in continuare, dar pana cand????

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top