Now Reading
Slabiciune

Slabiciune

Revista Psychologies

Nu prea stiu cu ce sa incep, este prima data cand scriu la o revista astfel de probleme. In urma cu aproximativ sapte ani am cunoscut pe cineva. Mi-a placut foarte mult, insa mai mult de o strangere de mana nu a fost, cu toate ca amandoi ne doream acest lucru. Intamplarea a facut sa ne reintalnim pe la sfarsitul anului trecut, cand m-am apucat de schiat, iar el mi-a fost instructor. Am mers impreuna la munte pana prin luna martie, nu s-a intamplat nimic cu toate ca din nou, amandoi doream ceva, doream sa stam impreuna.

Cu putin curaj am reusit si acest lucru prin luna martie anul acesta. A fost o comunicare dificila inca de la inceput, vorbeam numai despre schi si nimic altceva. Cu chiu cu vai am continuat relatia pana acum. Spun cu chiu cu vai pentru ca chiar asa a fost. Mai exact, faceam orice numai sa-i fie lui bine. Orice faceam impreuna facem numai cand si daca are el chef. M-am complacut in situatia aceasta si am continuat. Intr-o zi insa l-am intrebat daca mai vrea sa stea cu mine sau nu pentru ca mi se pare ca relatia nostra s-a racit de tot. Mi-a spus ca nu mai vrea. Am inteles, insa a doua zi a inceput cu tot felul de telefoane, de invitatii la munte. I-am amintit ce-mi spusese el cu numai o zi inainte, ca nu mai vrea sa stea cu mine. Mi-a raspuns ca la intrebari de genul ala… „mai stai sau nu cu mine?”, ce raspuns as fi vrut sa primesc?

Am trecut si peste asta. Ultima data, in ultimul weekend cand ne-am vazut, nu avea chef de vorba deloc. I-am respectat dorinta si am plecat acasa. La ceva zile am aflat de la prietenii lui ca a plecat in Austria pentru o saptamana. Ideea este ca-l inteleg si-l apreciez. Apreciez faptul ca m-a instruit gratis timp de vreo 6 luni (efectiv a stat numai de mine, el nu a schiat deloc) si am avut o groaza de alte lucruri de invatat de la el. Altceva foarte important de precizat e faptul ca ma inteleg foarte bine cu familia si prietenii lui. Foarte important e si faptul ca are aproape 40 de ani si nu are un serviciu. Dupa parerea mea problema nostra este comunicarea. Nu stiu ce sa fac. Sa merg in continuare asa si sa accept orice, sa discutam din nou cu toate ca nu rezolvam nimic sau sa pun stop?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top