Now Reading
Sotul m-a impins catre un amant..

Sotul m-a impins catre un amant..

Revista Psychologies

Sunt casatorita de 3 ani. Niciodata nu prea m-am inteles cu sotul meu. Avem si o fetita de aproape 3 ani. Intre noi nu exista comunicare relatiile intime sunt dezastruoase. De multe ori m-am gandit la divort dar el nu este de acord. Nu imi da atentie, nu ma mai atinge cum ma atingea odata, nu imi mai face complimente, nu imi mai face cadouri, ma face ss ma simt inutila…

In schimb de ceva timp am vorbit cu s pe net. Si el este un barbat insurat de 34 de ani, si tot ne povesteam problemele, eu lui, el mie… Si odata mi-a spus sa ne intalnim. Am acceptat . Ne-am tot intalnit, fugeam de ochii lumii mai ales ca el este de profesie publica. Ma simt f oarte bine cu s, ma face sa ma simt iubita si frumoasa si eu il fac sa se simta asa cum acasa nu are parte, avand parte si el acasa de o scorpie. Inainte vorbeam doar prin sms-uri si alea una pe zi, pentru ca mi-a spus ca nu vrea sa ne stresam, si cu toate ca abea puteam sa ma abtin sa nu-i scriu, ma abtineam. Acum deja avem 4 luni de cand ne intalnim, sotia si sotul meu nu banuiesc, dar am inceput sa avem sentimente unul pt celalalt, ma suna foarte des, cum scapa de acasa ma suna… Ii gelos daca vorbesc pe net cu alti barbati…

Stiu ca nu e bine ce fac pt ca am jurat in fata lui Dumnezeu cand m-am casatorit dar nu mai stiu ce sa fac cu sotul meu… Inainte incontinuu imi spunea ce frumoasa sunt, acum imi spune doar defectele… Poate ma judecati dar voi femeile care ati trecut prin asa ceva stiti ce inseamna sa nu fii bagata in seama, sa nu primesti complinente, cate un gest frumos din partea partenerului… Noi femeile avem nevoie sa fim iubite, sa simtim ca degeaba ni se spune ”te iubesc” daca nu simtim… Tanjim dupa iubire si daca nu ne ofera sotul acest lucru cautam in alta parte.

Ma simt ca intr-ul labirint si nu am scapare. Dar fetita mea si amantul meu s imi da putere sa trec. Dar totusi c este sotul meu, tatal fetitei mele, si am nevoie de dragostea lui de care nu am parte. Dar lui nu-i pasa de mine. Cateodata vede ca is moarta de obosita ba mancare, ba copil, curatenie, stiti voi, dar in loc sa imi spuna mai stai si tu, ba adu mancarea la tv , ba adu-mi, fa-mi aia… Am 23 de ani dar ma simt de 30… Nu stiu incotro s-o iau, simt ca mi se rupe sufletul pentru ca imi iubesc sotul… Dar incep sa imi iubesc si amantul care este un om de nota 10, ma asculta imi da sfaturi, ma atinge si ma mangaie cu caldura, dragoste, afectiune si cu blandete. Am inceput sa duc o viata dubla. Dar ce sa fac daca pentru sotul meu sunt o umbra?

View Comments (17)
  • Din pacate te inteleg foarte bine, sunt de aceeasi varsta cu tine… si eu am parte de aceeasi situatie: eu stau cu el de 2 ani, nu suntem casatoriti si spre norocul meu nici copii nu avem. Si imi doresc atat de mult sa am parte de afectiune, de iubire din partea lui, insa sunt doar o umbra din spatele lui, ce il calca, ii spala, ii face de mancare etc. Eu consider ca astfel de barbati nu merita o femeie langa ei. Sincer daca te intelegi bine cu amantul si el e de aceeasi parere cu tine, iar ceea ce are acasa nu este la nivelul asteptarilor lui, fugiti in lumea larga si fiti fericiti pt ca nu avem 2 vieti, avem doar una si aia merita traita frumos, nu in suferinta si bataie de joc din partea unor…

    • Da voi femeile intodeauna ati fost asa nu sunteti multumite niciodata, vreti afectiune iubire etc.dar voi va intrebati vreodata ce vrem noi??? Numai voi muzele sa fiti in centru atentiei, va plictisiti repede de un barbat vreti mai multi parteneri de sex si asa mai departe…Iti spun eu care este treaba te-ai plictisit de el si daia vrei ceva nou!!!O zi buna

  • Eu n-o sa ma marit cu logodnicul meu prea curand, mi-am lasat „amantul” cu lacrimi in suflet, dar am sperat ca logodnicul se va schimba. Imi tot jura dar degeaba. Logodnicul o floare nu stie sa-mi ia…”amantul” m-a cerut in casatorie, imi stergea lacrimile, stia ce simt, ce-mi facea logodnicul, ma alinta, se punea in genunchi in fata mea sa-mi spuna cat de mult ma iubeste, isi jura iubirea in fata bisericii, offf…

  • E tare greu… inainte sa judecam, sa ne uitam un pic si la situatiile noastre in care gresim -poate in alt segment- si nu ne convine cand cineva ne arata cu degetul – pe principiul, poate imi stii numele si cateva fragmente din poveste, dar nu stii prin cate am trecut … E greu sa iti ofer un sfat pentru ca e o mare diferenta intre ceea ce trebuie sa faci si intre ceea ce vrei, insa nu uita ca alegerea tu trebuie sa o faci si indiferent de ce vei alege tot vei avea ceva de pierdut! E viata ta, nu-i lasa pe altii sa ti-o dicteze!

  • Nu judec! Insa, spui ca relatiile intime sunt dezgustatoare la inceputul povestirii, iar la final spui ca-ti iubesti sotul. Ce fel de femeie esti? Eu zic ca nesigura. Insa felicitari pentru curajul de a scrie si de a-ti spune pasurile.

    • Pentru Anonim: eu si sotul meu ne iubim in oarecare masura, dar uram sa facem sex unul cu altul, deci o inteleg pe fata asta. E tatal copiilor mei, deci cum sa nu tin un pic la el?

  • Personal nu-mi mai iubesc sotul de peste 15 ani si am tot stat cu el pentru copil, facand compromis dupa compromis. Acum am 40 de ani, copilul e mare iar eu simt ca mi-am risipit cei mai frumosi ani, cand puteam sa renunt si sa caut pe cineva care sa-mi implineasca viata. Am acumulat multe frustrari, ma uit cu jind la cuplurile care se tin de mana, mergem in vacante dar ma simt foarte singura si trista, deseori am avut crize de depresie, plans si nervi, m-am schimbat, m-am inchis, nu mai socializez si ma intreb de ce m-am mai trezit dimineata. Am introdus actiune de divort care mi-a fost respinsa, instanta motivand ca nu am motive intemeiate de divort, el nefiind de acord cu divortul. In prezent sunt tot cu el, nu mai avem relatii intime, nu ne mai sarutam de ani intregi, traim ca doi colegi de pat, copilul e la liceu. Ii spun ca nu-mi mai place si nu mai pot, el crede ca nu vreau. E crunt sa traiesti langa cineva pe care nu-l iubesti.

  • Draga mea, te inteleg perfect, sotul meu nici macar nu mai vrea sa faca sex cu mine, desi arat bine la cei 35 de ani ai mei. Eu nu am inca un amant, dar nu vad alta posibilitate de a fi fericita, pentru ca avem doi copii si ar fi un dezastru sa divortam. Zice ca daca vreau sex, sa vin la el sa-mi dea, dar el de multe ori ma refuza, iar cand totusi accepta, e mai mult decat varza la pat. Mai nou, si-a facut totusi o amanta. Mi-e greata sa-l si vad, pur si simplu vreau altceva.

  • Draga mea te inteleg perfect, si eu trec prin asta, eu am avut nenorocul sa se schimbe foarte urat dupa venirea copilului. M-a inselat, m-a lovit, m-a jignit, joaca si la aparate… L-am tot inteles, am tot sperat sa se schimbe dar ma simt pierduta si nici putere nu mai am sa merg mai departe. Nici sa ies din relatie nu pot pentru ca ma urmareste mereu, ma ameninta, ba ca se sinucide, ba ca ma omoara pe mine. Cat de tari sa fim cu asemenea barbati? Ce sa mai iubim, si sa apreciem la voi? Degeaba oare alergam in bratele altuia?

  • Fetelor!!! Am implinit 60 de ani, de dragul copiilor, de gura lumii si cu speranta de a se schimba ceva in viata mea, am trait si traiesc langa el. Nu va irositi viata pentru cel care nu va daruieste ceea ce simtiti. Cu cat inaintati in varsta cu atat o sa aveti regrete! Nu va irositi anii cu care nu va mai intalniti niciodata. Cu cat barbatul inainteaza in varsta cu atat este de neschimbat (mai rau). Traiti-va viata la maxim, nu conteaza varsta, de dragoste, alinare, daruire, intelegere si respect aveti nevoie pana la sfarsitul zilelor. Barbatii sunt egoisti si doresc sa la fie bine iar noi credem ca daca daruim si primim. NU! Invers, ei spun ca li se cuvine, pentru ca s-au nascut cu simtul barbatiei! Puteam sa-l insel oricand, nu am facut-o pentru sufletul meu, am agonisit, am ridicat copii la casele lor, dar de doi ani traiesc intr-un haos! Traiti-va viata pentru ca nu va mai nasteti a doua oara!!!

  • Acum judeci doar prin prisma momentelor de placere petrecute cu amantul. Incearca sa afli care ar fi viata zi de zi cu el si s-ar putea sa descoperi ca e mai bine cu sotul tau. Logic si moral ar fi trebuit sa discuti problemele tale cu cel cu care trebuia sa le rezolvi, adica cu sotul si nu pe internet cu necunoscuti. Multe femei fac greseala asta si ajung la distrugerea casniciei. Poate n-ai fi rezolvat problemele nici cu sotul, dar cel putin ramaneai in planul obligatiilor morale fata de sot si fata de copil. Insa cred ca ti-a fost frica sa ramai singura. Acum esti intr-o situatie si mai incurcata. Daca sotul afla de relatia ta, la un eventual divort poti pierde si copilul nu numai partenerul.
    In orice caz un amantlac nu duce la nimic bun, doar la dezastru.

    • Daca vrei sa dezlegi cu adevarat necazul asta… mergi si cumpara un indreptar de spovedanie, citeste-l, incearca sa intelegi, mergi la un parinte duhovnic, care te va ajuta mai mult de orice psiholog si vezi cum se poate rezolva cu ajutor de la Atotputernicul. Exista un motiv pentru care te-ai casatorit cu sotul tau… In paralel incearca sa discuti cu el (fara sa te certi/reprosezi/enervezi) si sa vezi ce il supara… daca se comporta asa poate e si el afectat cu ceva. Sa ai o relatie in afara casatoriei este exotic (stiu din proprie experienta), crezi ca esti interesant, de fapt e doar o amagire, e foarte anapoda, periculos din multe puncte de vedere si oricum distruge mult din „harul” tainei casatoriei… Dar nu dispera, incearca sa lupti, gaseste-ti energia si rezolva. Opreste-te cu amantul chiar de „ieri”, daca tine vreun pic cu adevarat la tine, te va intelege .

      Numai bine !

  • Buna ziua
    Pt toate femeile si pt toti barbati care cred ca este usor sa fugi de raspunderile vieti
    Povestea mea a inceput de 10 ani si a fost frumoasa si sper sa fie in continuare alaturi de sotia si CE doi copii Am fost destul de fericiti pina nu am inceput sa fac o afacere in care mi am dedicat tot timpul si uitasem de familie luptam pt siguranta lor si nevoiile lor dar in accelas timp uitasem de ei A inceput sa se raceasca relatia iar eu nu vedeam de cat munca si munca Intro zi am adus un baiat sa locuiasca la mine sa mergem si venim inpreuna de la munca pina sa indragostit sotia de el Am fost orb pina la un momendat si nu banuiam nimicccccc dar au inceput sa faca anumite greseli si sa adeverit ce banuiam Sotia mi a recunoscut ca il iubeste eu am tratat totul cu calm si am zis ca se intampla pina I am prins sarutinduse atunci tot cu calm am dat mina cu el si l am felicitat si I am rugat sa se opreasca findca toti gresim Eu am revenit pe drumul bun de a sta cat se poate de mult cu familia si asa a mai trecut o luna eu schimbat iar ei cu promisiunea de a nu se intampla si ei continuau jocul pe ascuns iar eu facanduma ca nu vad El are 26 de ani sotia 38 doi copii la mijloc Tratez totul cu calm vr zilnic cu sotia despre asta le a propus sa ramana cu el daca asa crede nu e nici o problema cu anumite conditi 1 ( de a sta in casa care am cumparato si sa plateasca datoriile si eu plec ca sa nu ii incurc) in acel moment sau schimbat treburile ea nu vrea ca el sa isi asume asaceva Era un fruct interzis dorinta dintre ei era tot mai mare de a face dragoste de a fii inpreuna isi faceau planuri ce si cum Eu find trecut putin prin viata si find constient ca ceva interzis devine din ce in ce mai palpitant Asa ca am decis sa le dau mina libera si I am anuntat ca plec din casa Li se parea amuzant ca doar glumesc Sotia mi a cerut sa ii dau voie sa sa faca dragoste mi a fost greu da am acceptat pt ai arata ca o IUBESC si pot sa inchid ochii Acuma poate lumea ma judeca in privinta asta eu zic ca am facut un bine Dupa toate astea sotia m ia zis il iubesc dar vreau sa merg cu tine mai departe in viata Ma bucur ca a luat decizia asta si vreau sa o fac fericita si sa nu mai lipsesc dinviata e iTratati totul cu calm fete si baieti daca gresiti iertativa si dativa Incan Sansa daca nu merge si nu se simte nici o schimbare atunci renuntati Suntem oameni si resim dar suntem facuti ca sa si reparam nu doar stricam

  • Eu zic ca ar fi mai bine dacă ai pune punct relației. Ar scăpa și el din căsnicia cu o femeie usoara, ca să nu zic cuvântul cu c care este mai dur. Cum sa te bagi într-o familie? E deja grav faptul ca ai amant și ești căsătorită dar sa te bagi în relația altcuiva? Cât de josnica poți sa fii? Dacă soțul tău te-ar înșela cum ai fi tu atunci?
    (nu mai zic ca dacă afla iti pierzi fetita, o vezi pe week.end supravegheata)
    Este simplu: nu se mai poate, pune punct, nu înșela!
    Aveți un copil împreună, ce învață fetita ta din comportamentul tău? Tu trebuie sa fii un exemplu pentru copilul tău, sa arăți ca ești o femeie echilibrata.
    Iar cu gândirea asta: ”… copil, stiti voi” nu ajungi nicăieri. Nu ai 3 copii, ai unul. Din moment ce ai timp sa te vezi cu amantul și sa stai pe telefon de vorba cu el se pare ca nu ai asa de multa treaba ca să îți ocupi timpul!
    Bărbatul tău draga mea se duce la munca, sa întrețină familia și probabil vine rupt în gura de obosit acasă, crezi ca lui ii mai arde de sex ca-n filme și de prostiile ce le ai tu în cap care iti vin tot de multa treaba ce ai tu?
    De ce nu spui și de zilele în care are liber 1 luna spre ex, atunci îți place cum face sex cu tine, nu?
    Draga mea, asa sunt toți bărbații și dacă fugi la primul hop nu te vad sa ajungi prea departe nici cu următorul și e păcat de copila ta ca iti ia exemplul!
    Te sfătuiesc sa termini relația cu amantul tău și sa te axezi pe bărbatul tău pe care îl ai acasă ca nu l-ai luat de rau 😉 e datoria ta de femeie sa ții relația aprinsa prin orice mijloace și daca faci tu un pas el o sa facă doi, o sa vezi! Așteaptă-l cu mâncare bună, calda, fă-i dulciuri daca ii plac, dă-i o bere dacă ți-o cere după o zi de munca, oferă-i o seara de neuitat și sa vezi cum in timpul liber mai pune mana și pe tine, mai strânge masa, mai spala și o farfurie sau te ajuta cu fetita cât termini tu treaba! Atrage-I atenția frumos, gen: ” Iubire, mi-ar plăcea sa faci și tu curat după tine când te dezbraci ” (spre ex – ca sunt bărbați care își arunca hainele prin toată casa) și tre sa ii zici ca la un copil mic, pana baga la cap, și uita după 2 saptamani, ii zici iara. Tre sa ai răbdare
    Poți sa spui ca sunt rea dar prefer sa fiu realista și sa iti spun in fata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top