Now Reading
Stabilitate sau pasiune?

Stabilitate sau pasiune?

Revista Psychologies

Am 24 de ani si m-am casatorit anul acesta cu cel pe care acum 7 ani credeam ca il voi iubi toata viata mea, caci de atunci locuim impreuna. El a mai avut o relatie cu o alta femeie din care a rezultat o fetita care acum locuieste cu noi. El cu 7 ani mai mare ca mine m-a facut sa cred ca pot zbura dar tot el mi-a frant aripile, pt ca mai apoi sa mi le vindece. Am trecut prin bune si rele si cu timpul iubirea mea pt el s-a stins, greutatile si indiferenta lui m-au facut sa nu mai cred in nimeni nici macar in mine.

Acum, dupa 7 ani, el se comporta ca la inceput pt ca a inteles ca este pe punctul de a ma pierde numai ca iubirea care i-am dat-o candva a disparut.Intre timp am cunoscut o persoana cu care l-am inselat,cineva care m-a facut din nou sa ma simt dorita, sa ma simt femeie. M-am casatorit totusi anul acesta pt ca totul era pregatit si nu am vrut sa ii frang inima dar cea care s-a trezit cu inima franta am fost eu. Imi este f greu sa mai am relatii sexuale cu el pt ca nu mai simt ceea ce am simtit odata, dar totusi ma simt f bine in bratele lui atunci cand adorm. Ma simt ocrotita si am incredere in el lucru pe care nu il pot spune despre celalalt. Sotul meu imi ofera liniste si stabilitate iar celalalt pasiune si dorinta.

Ma simt f atrasa de el si chiar pot sa spun ca inseamna mult pt mine, imi ofera clipele de placere care nu le mai pot avea cu sotul meu insa stiu ca nu ma pot baza pe el pt o relatie serioasa. El spune ca ma iubeste dar nu mai pot avea incredere in nimeni,si imi este frica sa divortez, sa raman fara sotul meu care ma iubeste fara sa ceara nimic in schimb care ma accepta asa cum sunt si care se straduieste sa ma faca sa simt din nou ceea ce am simtit odata pt el, insa totodata nu stiu cum sa readuc la viata acea iubire care a murit. As vrea sa pot avea incredere in celalalt si sa fac pasul acesta de a divorta poate asa nu as mai suferi nici eu si nici sotul meu care nu intelege de ce nu il mai iubesc ca inainte, inima imi spune da iar mintea nu.

Acum mor de dorul celuilalt dar maine as putea muri de dorul sotului meu, imi este frica sa nu gresesc, sa pierd totul pt nimic. Cum sa fac sa imi dau seama de ceea ce imi doresc cu adevarat? Greu de ales… Simt cum viata trece pe langa mine si nu ma simt implinita. Nu stiu cat voi mai putea sa traiesc asa,la un moment dat trebuie sa aleg ori viata linistita si stabila ori aventurile si pasiunile care imi lipsesc atat de mult. Cred ca inainte de a intemeia aceasta familie ar fi trebuit sa mai astept si sa trec prin toate aceste nebunii la timpul lor pt ca eu m-am grabit si am facut pasul acesta la o varsta f frageda fara sa imi traiesc viata si acum imi lipseste ceva.

Am dat de greutatile vietii prea devreme si am uitat de sentimentele care acum acest om le-a reinviat. Stiu ca nu pot da timpul inapoi dar oare se merita sa imi iau lumea in cap,sa las totul in urma si sa o iau de la inceput singura? Sunt eu indreptatita sa rup dupa 7 ani inima celui care mi-a fost mereu alaturi pt un vis, o pasiune, pt ceva care nu stiu daca intr-o zi ma va face sa sufar si sa regret ca am lasat persoana care ma iubea cu adevarat? Un lucru este cert in viata trebuie sa iei hotarari care nu stii daca pt viitorul tau sunt bune sau rele. Sper ca Dumnezeu ma va ajuta sa iau decizia corecta si imi voi gasi linistea sufleteasca de care am atata nevoie.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top