Now Reading
Sunt mandra ca sunt mama!

Sunt mandra ca sunt mama!

Revista Psychologies

Mi-am dorit dintotdeauna o familie fericita cu copii si o atmosfera calda,un camin adevarat. Ma numesc Alina si am 27 de ani iar in ultimul an am realizat un lucru maret de care sunt foarte mandra acela de a fi mama. Imi amintesc cu drag de nunta mea care a fost foarte frumoasa si cu multi invitati, cum nu credeam ca voi avea vreodata si nici nu speram. Asta a fost primul lucru maret realizat de mine si sotul meu de care suntem mandri in ciuda problemelor financiare.

La un an de la nunta simteam totusi ca ceva lipseste langa noi si am decis ca e timpul pentru o schimbare,eram de 9 ani impreuna ,asa ca am decis sa avem un copil. La trecerea dintre ani, cum este traditia la noi, ne-am pus dorinta ca in anul ce vine sa avem un copil. Am fost extrem de fericiti cand am aflat vestea, la sfarsitul lunii februarie eram deja insarcinata. Cat am fost insarcinata a fost o perioada foarte frumoasa a vietii mele. Ma mandream cu burtica mea bombata si frumoasa care crestea asa de repede, vazand cu ochii. Cea mai mare emotie a fost cand a miscat prima data, pe la 4 luni, un sentiment atat de placut si linistitor, care ma asigura ca intr-adevar chiar se afla acolo o fiinta mica, pe care deja o iubeam nespus de mult.

Eram atat de fericita, pur si simplu radiam exact cum se spune de femeile insarcinate. Am avut o sarcina mai dificila cu internari prin spitale din cauza unei boli la rinichi, am fost nevoita sa fiu foarte linistita si sa ma odihnesc toata ziua. Am avut contractii de la 5 luni si am luat medicamente pentru mentinerea sarcinii. De felul meu sunt o femeie activa, am un job bun si imi place munca mea, dar cu toate aceste pentru puiutul meu am trebuit sa renunt la viata mea activa si sa stau acasa in concediu, asta pentru a pastra sarcina.

Am aflat la 7 luni ca era neaparat sa nasc prin cezariana iar aceasta veste a cazut ca un trasnet, deoarece visam sa nasc natural si sa imi vad bebelusul in primul moment din viata lui, sa imi vad minunea sanatoasa. Am asteptat sa intru in travaliu pana la 41 de saptamani ca mai apoi sa imi faca cezariana. A venit si momentul mult asteptat sa fac cunostinta cu fiinta cea mai draga din lume mie, cu puiutul meu, care deja stiam ca este un baietel. Asa ca luni dimineata la ora 6 am intrat in travaliu si la ora 9 deja eram fercita mamica a unui minunat bebelus de 3,500kg, sanatos tun si o minunatie de copil blond cu ochii albastri.

Suntem cei mai fericiti parinti de pe Pamant si ne bucuram de coamoara noastra draga pe nume Alexandru. Acesta este motivul cel mai important de care sa fiu mandra de mine, ca am dat viata unei fiinte pe care o iubesc din tot sufletul si care este centrul Universului meu, in ciuda problemelor de sanatate intalnite. Ma simt cu adevarat o femeie implinita pe plan familial cat si profesional si ma simt mandra de tot ce am realizat pana in acest moment in viata!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top