Now Reading
Trecutul este un prezent

Trecutul este un prezent

Revista Psychologies

In anul doi de facultate m-am pierdut pe „mine”… M-am culcat cu un barbat de 40 de ani, casatorit… cu 2 copii! Ce inima sau ce lipsa de constiinta am avut atunci in mine nu pot intelege acum si probabil ca nu o sa reusesc vreodata?! L-am cunoscut intr-un club, iar la scurta vreme cand ne-am intalnit in aceeasi locatie, m-a condus acasa. Bineinteles ca „acasa” insemnand garsoniera lui…

A fost ceva atat de absurd, de rece, de nepotrivit, de pervers, incat fara sens am inceput sa plang. Ceea ce nu intelegea el-cred-era motivul pt care plang… era un amestec de sentimente si ganduri, peste care intrebarea: „Ce am facut? Ce mi-am facut”??? Dupa toata povestea asta i-am cerut si bani, si cred ca am facut-o din razbunare (desi nu m-a obligat la absolut nimic), ca sa „plateasca” si el oarecum ceva, desi nu aveam nevoie de ei… M-am prostituat pt o noapte si daca am fost capabila, inseamna ca nu sunt cu nimic mai buna decat cele care fac asta de mult timp!

Andra, sora mea de curand s-a mutat intr-un alt apartament. Da, locuieste in acelasi bloc in care eu, cu doi ani in urma am ucis un copil, fiind lucida de ceea ce se intampla. Am retrait tot… as fi vrut sa plang sau sa spun cu voce tare ce am facut, sa dau glas haosului din mine, sau orice, insa m-am rezumat la tacere!!! Toti trebuie sa platim intr-un fel sau altul…iar eu, o sa platesc mereu si mai ales de cate ori o sa imi vizitez sora!!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top