Now Reading
Un inceput frumos cu un final tragic

Un inceput frumos cu un final tragic

Revista Psychologies

Totul a inceput atat de frumos! Intr-o seara de mai in anul 2005, l-am cunoscut pe el, el care avea sa ma faca fericita dar nu pentru mult timp. Eram atat de fericiti, am trait impreuna multe clipe frumoase, ne petreceam serile de vara prin parcuri plimbandu-ne, facundu-ne planuri de viitor, visam la o familie alaturi de el. Primii 2 ani jumate au fost minunati, dupa care am inceput sa ne certam din lucruri marunte, lucruri fara sens.

Il iubeam enorm, il iubesc si la ora actuala dar mi-a facut prea multe, cu timpul a ajuns sa ma loveasca sa imi vorbeasca foarte urat si toate din cauza faptului ca ii spuneam sa aibe grija cu cine s-a imprietenit, deoarece intrase intr-o gasca foarte periculoasa. Anul trecut un „prieten bun” de al lui s-a despartit de prietena lui dupa 3 ani si in aceeasi perioada acesta a ramas si fara permis 3 luni. Atunci a devenit releatia mea si mai de cosmar, iubitul meu era tot timpul prins cu prietenul lui caruia ajunsese sa ii fie sofer dupa programul de lucru, ducandu-l pe minunatul lui prieten la fel si fel de femei dubioase.

In acea perioada m-am certat groaznic cu prietenul meu si i-am spus ca vreau sa terminam relatia pentru ca eu nu mai suport aceea situatie si ma saturasem sa nu ne vedem cu saptamanile. El atunci a inceput sa dea in mine si chiar sa imi puna cutitul la gat. Dupa toate astea eu m-am despartit de el dar in decembrie anul trecut a venit la mine la lucru, imi trimitea sms, ma suna mereu rugandu-ma sa ii mai dau o a doua sansa iar eu i-am dat-o.

Totul a fost bine cateva ore pana am iesit in oras si el mi-a dat telefonul ca sa ma uit la poze si spre surprinderea mea avea poze sarutandu-se cu o tipa. Atunci mi s-a intunecat in fata ochilor si i-am pus telefonul frumos pe masa si am iesit din localul respectiv fara sa fac scandal, fara sa ii cer vreo explicatie. El a sustinut ca a facut asta doar ca sa vada daca il iubesc cu adevarat. Toate ca toate, l-am iertat si de data asta cautandu-i motiv ca eram despartiti si poate a avut si el o scapare care se poate intampla oricui.

Am incercat sa il inteleg mereu, mereu m-am sacrificat pentru binele lui si l-am ajutat din umbra, dar asta e o alta poveste. Important e ca doar Bunul D-zeu stie cate am facut si cat m-am sacrificat. Dupa toate astea el continua sa ma caute pe mine sa imi spuna ca ma iubeste, ca sunt viata lui si ca nu poate trai fara mine dar el se afisa in oras cu cealalta.

ACUM DUPA APROAPE 5 ANI I-AM PUS PUNCT DEFINITIV COSMARULUI MEU, DAR E FOARTE GREU… ACUM CAND M-AM TREZIT LA REALITATE NU IMI VINE SA CRED CATE AM INDURAT.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top