Now Reading
Dana Razboiu

Dana Razboiu

Se defineste prin cateva cuvinte care spun mult: „sunt jurnalist, psiholog si mama. Sunt un om puternic si nimic nu ma poate dobora! Tin la libertatea mea mai mult ca la orice.” O prezenta care umple orice incapere si o voce care atrage atentia prin ceea ce are de spus.

Dana Razboiu a inceput munca in televiziune in 1995, colaborand la una dintre emisiunile de divertisment produse de studioul TVR Timisoara. Intre 1996 si 1999, a fost reporter la Departamentul Stiri al TVR Timisoara unde a cules si redactat stiri, dar a realizat si reportaje si anchete.

A moderat zilnic emisiunea Studioului Timisoara,  a fost realizatoarea emisiunii de actualitate, „Pe faza”. A obtinut premiul APTR pentru cel mai bun prezentator. Traiectoria profesionala a fost mereu una ascendenta bifand televiziuni ca TVR1, Kanal D iar in prezent Realitatea TV.

Chiar daca la un moment dat a plecat din televiziune punand familia pe primul plan, revenirea la pasiunea pentru jurnalism era cumva predictibila. Cu o cariera fulminanta, o viata de poveste si un real interes pentru psihologie si dezvoltare personala, Dana Razboiu devine cronicar Psychologies.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top