Now Reading
Cum sa ne educam copiii

Cum sa ne educam copiii

Revista Psychologies
Autor: Michael P. Nichols
Editura: Trei, 2010

Orice parinte stie cat de dificil este sa imbini iubirea si respectul pentru copil cu autoritatea. Exagerarea intr-un sens sau altul produce perturbari in comportamentul copilului. Aldo Naouri, pediatru si psihoterapeut, demonstreaza ca in lumea contemporana balanta a inclinat prea mult in favoarea iubirii si tolerantei fata de copil, pierzandu-se din vedere importanta autoritatii. De aceea, prima urgenta in educatie este tocmai reabilitarea autoritatii, ceea ce presupune recurgerea la interdictii si frustrari.

Cum sa ne educam copiii, Michael P. Nichols, Editura Trei
Pret: 35,00 lei, 368 pagini
Format: 13 x 20 cm
Colectia: Psihologie practica

 

A face intotdeauna pe plac copiilor nu inseamna educatie, ci doar seductie.

Orice parinte stie cat de dificil este sa imbini iubirea si respectul pentru copil cu autoritatea. Exagerarea intr-un sens sau altul produce perturbari in comportamentul copilului.

Aldo Naouri, pediatru si psihoterapeut, demonstreaza ca in lumea contemporana balanta a inclinat prea mult in favoarea iubirii si tolerantei fata de copil, pierzandu-se din vedere importanta autoritatii. De aceea, prima urgenta in educatie este tocmai reabilitarea autoritatii, ceea ce presupune recurgerea la interdictii si frustrari.

Aldo Naouri, pediatru si psihoterapeut, tata a trei copii, este autorul a numeroase carti de succes, printre care Les filles et leur m¨res, Les p¨res et les m¨res.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top