Now Reading
Darul ploii

Darul ploii

Revista Psychologies
Autor: Tan Twan Eng
Editura: Trei, 2010

Hayato Endo devine senseiul lui Philip, initiindu-l pe acesta in secretele disciplinei aikido. Curand, cei doi devin inseparabili, iar Philip il insoteste pe Endo-San in calatoriile sale prin Penang si Kuala Lumpur, jucand rolul de ghid. In ciuda faptului ca este avertizat de persoanele din anturajul sau asupra atrocitatilor comise de japonezi in China, Philip este cu totul prins in aceasta relatie ce pare sa se adanceasca la fiecare intalnire a lor.

Darul ploii, Tan Twan Eng, Editura Trei

«Una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit vreodata… Darul ploii este un roman important, cu tonalitati clasice, a carui intriga este migalos construita, populat de personaje fascinante, pline de viata… Toti cei care se tem ca romanul este un gen pe cale de disparitie ar trebui sa citeasca aceasta carte.»
The Philadelphia Inquirer

«Personajele puternice si actiunea care te lasa cu sufletul la gura fac din aceasta carte o alegere de top din raftul de fictiune istorica.»
Library Journal

Hayato Endo devine senseiul lui Philip, initiindu-l pe acesta in secretele disciplinei aikido. Curand, cei doi devin inseparabili, iar Philip il insoteste pe Endo-San in calatoriile sale prin Penang si Kuala Lumpur, jucand rolul de ghid. In ciuda faptului ca este avertizat de persoanele din anturajul sau asupra atrocitatilor comise de japonezi in China, Philip este cu totul prins in aceasta relatie ce pare sa se adanceasca la fiecare intalnire a lor. Dar avertismentele oamenilor se dovedesc a fi reale: Hayato Endo este intr-adevar spion japonez.

Tan Twan Eng s-a nascut in Penang, dar a copilarit in diverse locuri din Malaezia.
–  A studiat Dreptul la Universitatea din Londra si mai tarziu a profesat la una dintre cele mai faimoase firme de avocatura din Kuala Lumpur.
–  Detine gradul intai in aikido.
–  A petrecut un an calatorind prin Africa de Sud si momentan este stabilit in Cape Cod, unde lucreaza la cel de-al doilea roman al sau.

Pret: 49,00 lei

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top